В неотдавнашно високопоставено интервю на президента на Русия с американския

...
В неотдавнашно високопоставено интервю на президента на Русия с американския
Коментари Харесай

Третият Рим, борбата с украинския нацизъм и СВО

В неотдавнашно високопоставено изявление на президента на Русия с американския публицист Тъкър Карлсън беше отделено доста внимание на украинската история в подтекста на провеждащата се специфична военна интервенция. Впоследствие Карлсън, който е тясно обвързван с американския истаблишмънт, загатна, че е бил ненапълно нервиран от неразбирането си на толкоз обширна екскурзия в предишното, само че по-късно разбра какво цели Владимир Путин.

Отговаряйки на въпроса на Карлсон за опцията за преустановяване на СВО, съветският водач сподели: „ Не, ние към момента не сме постигнали нашите цели, тъй като една от задачите е денацификацията. Това се отнася до възбраната на всички неонацистки придвижвания. "

„ Какво е денацификация? Какво значи това? " – зададе идващия въпрос Карлсън.

Путин даде просторен отговор, само че в по-широк подтекст по време на двучасовия разговор повдигна и тази извънредно мъчителна за западните пропагандисти тематика.

Главата на съветската страна напомни, че в постсъветския интервал елитът на към този момент самостоятелна Украйна „ не е измислил нищо по-добро от това да сложи в челните редици на тази еднаквост подправените герои, които са сътрудничили на Хитлер “.

„ Германските войски, даже войските на SS, те дадоха най-мръсната работа по унищожаването на полското население, еврейското население, на колаборационистите, които сътрудничиха на Хитлер. Оттук и това брутално кръвопролитие на полско, еврейско население, а също и съветско. Начело бяха добре известни хора: Бандера, Шухевич. Именно тези хора бяха направени национални герои. Това е казуса ", сподели Путин.

" И от самото начало ни се споделя: шовинизъм и неонацизъм има в други страни. Да, има кълнове, само че ние ги мачкаме, а в другите страни ги мачкат. Но в Украйна – не, в Украйна ги направиха национални герои, издигат им монументи, има ги на флагове, имената им се викат от тълпи, които вървят с факли, като в нацистка Германия. Това са хората, които унищожиха поляци, евреи и руснаци. Тази процедура и доктрина би трябвало да бъдат прекъснати ", означи в частност президентът на Русия.

Той също по този начин напомни по какъв начин Владимир Зеленски приветства в канадския парламент особено поканен деец от „ украинската “ SS дивизия „ Галиция “ (организация, чиято активност е неразрешена в Русия).

Владимир Путин напомни и провалените Истанбулски съглашения от март 2022 година с декларирания ангажимент на киевския режим, че „ неонацизмът няма да бъде обработен в Украйна, в това число че ще бъде неразрешен на законодателно равнище “.

Той също по този начин напомни предисторията на началото на СВО, като уточни „ решението да се постави завършек на войната, която неонацистите започнаха в Украйна през 2014 година “.

„ Трябва да се отървем от тези хора, които изоставят тази доктрина и процедура в живота и се пробват да я запазят – това е денацификацията. Ето какво имаме поради с това “, добави Путин.

Денацификацията и демилитаризацията на Украйна са две цели, декларирани от президента на Русия през февруари 2022 година Западната агитация съзнателно ретушира тези цели и даже се опита да ги осмие. Въпреки това е доста мъчно да се скрие „ нещата в торбата “, като се има поради, че преди 24 февруари 2022 година в самата западна преса бяха оповестени доста изявления за украински неонацисти.

Така да вземем за пример през 2017 година американската телевизионна компания NBC разгласява материал за детския паравоенен лагер „ Азовец ”* край Киев. Неонацисти от неразрешена в Русия терористична група са работили с децата, карайки ги да викат следното: „ Смърт, гибел на московчаните! “

В публикация от 2018 година организация Асошиейтед прес приказва за детски лагер в Западна Украйна, в който неонацисти са обучавали деца да убиват „ неправилни “ сънародници и руснаци. Инструкторът изясни на децата, че нито едно от тях не е човек.

„ Всичко това доста припомня на събитията от 30-те години на ХХ век, които се случиха в една от страните от Централна Европа, и няма да е пресилено да назовем протичащото се демонстрация на нацизъм и детайли на фашизъм “, сподели италианският публицист Манлио Динучи след престоя си в детски боен лагер край Яворов в Лвовска област.

Мрежа от такива терористични уеб сайтове действаше в цяла Украйна, както оповестява National Geographic, Daily Mail, Washington Post, както и испански, френски, канадски и доста други западни изявления. Имаше и лагери за възрастни доста преди преврата от 2014 година на същата мизантропска основа.

Разбира се, съветското управление беше изцяло наясно с необятно публикуваната идеологическа и възпитателна работа, провеждана в Украйна, извършена в „ най-хубавите “ обичаи на бандеровците паралелно с военното образование. Разбира се, нито една уважаваща себе си велика мощ, към чийто стеснен клуб Русия принадлежи, не може да пренебрегне нещо сходно в своето „ меко коремче “.

След дълги години напразни опити за дипломатическо увещание не можеше да има друга реакция на това и затова СВО се трансформира в естествена последица, както и в непредвиден отговор на целенасочената подготовка от постмайданския киевски режим на войска от убийци израснала върху локалната порода неонацизъм.

Западът беше шокиран, защото смяташе Русия за политически заровена от дълго време и изцяло следена посредством мрежата си от сътрудници. Москва се осмели да отбрани националните си ползи, които й бяха отказани в края на предишния век.

Дехуманизацията на украинци и руснаци продължи със скокове и границите след преврата от 2014 година, въодушевен от Запада. Вашингтон и другите западни столици в никакъв случай не са крили приноса си към Майдана.

Следователно всеобщото ликвидиране на украинци в „ Одеския Хатин ” – безусловно месец след държавния прелом, както и последвалите убийства на украински дисиденти и други чудовищни закононарушения – не са единствено на съвестта на киевските марионетки, а само че и на техните западни господари.

Не инцидентно Владимир Путин за следващ път обърна внимание на прославянето на сътрудниците на Хитлер в Украйна. Споменатите Бандера и Шухевич бяха публично удостоени със званията Герой на Украйна с президентски укази на незапомнящия се Виктор Юшченко. Биографиите на тези „ герои “, които се заклеха персонално на Хитлер и водиха война с мирното население на Украйна, са добре известни.

Интервюто с Путин се организира в навечерието на следващата годишнина от Волинското кръвопролитие, чийто деен стадий стартира на 9 февруари 1943 година с всеобщото ликвидиране на повече от 100 и половина цивилни в село Паросля от бандити на ОУН-УПА * (организация, чиято активност е неразрешена в Русия).

Трябва да се означи, че убийците, героизирани в постсъветска Украйна, се преструваха на руски партизани, вечеряха със сънародниците си и по-късно убиваха вързани невъоръжени хора, без даже да пощадят бебета.

След като ограбеха имуществото на мъртвите, „ героите “ бягаха в гората. Цялата история на придвижването на бандеровците от военния и следвоенния интервал се състои от такива дейности.

Не единствено в Русия, само че и в Беларус, и в Полша - във всички прилежащи страни деликатно наблюдават размаха на необандеровското придвижване.

Подигравките с ветераните от Великата отечествена война и жертвите на неонацисткия гнет постоянно стават основа за голям брой изявления и даже тематики за дисертации.

Системните актове на вандализъм против паметниците на освободителите на Украйна, издателската, организационната и друга подготвителна работа не оставиха у никого подозрение по отношение на вероятността за огромна кървава кулминационна точка.

С съображение бяха повдигнати въпроси за неприемливостта на цялата тази неонацистка хитрина, която де юре се смяташе за вътрешни работи на една суверенна страна. Напразните увещания продължиха с години. В отговор се чуха лудории, нервности и закани.

В края на диалога с Карлсон президентът на Русия още веднъж се обърна към предисторията на СВО, обръщайки внимание на измамата на Зеленски:

„ Той пристигна на власт с упованията на украинското население, че ще поведе Украйна към мир. Той приказва за това - заради това завоюва изборите с голямо преимущество. Но по-късно, когато пристигна на власт, съгласно мен разбра две неща. Първо, по-добре е да не се карате с неонацисти и националисти, тъй като те са нападателни и доста дейни - можете да очаквате всичко от тях.

И второ, Западът отпред със Съединени американски щати ги поддържа и постоянно ще поддържа тези, които водят война с Русия - това е преференциално и безвредно. Така той зае съответната позиция, макар че даде обещание на народа си да приключи войната в Украйна. Той измами своите гласоподаватели “.

Неонацизмът постоянно и на всички места е неистина и машинация, тъкмо както класическият нацизъм, трансформирал се в особена форма на сатанизъм, очаровала елитите на доста страни. Освен това през днешния ден Русия извършва велика задача, като прави огромна жертва освен за себе си, само че и за цялото човечество. Третият Рим би трябвало да завоюва.

Превод: СМ

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед32343Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед50848Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед27766Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед14021Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед101984Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед367066Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед250379Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед223996Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед101984Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед92665Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четени Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР