В неотдавнашно интервю за Wolf of All Streets Марк Юско,

...
В неотдавнашно интервю за Wolf of All Streets Марк Юско,
Коментари Харесай

Биткойн: Скокът до $300,000 е неизбежен – Марк Юско

В неотдавнашно изявление за " Wolf of All Streets " Марк Юско, създател и основен изпълнителен шеф на крипто хедж фонда Morgan Creek Digital, изрази позитивна вероятност за Биткойн (BTC) и капацитета му да доближи шестцифрена стойност.

Юско направи съпоставяне сред Биткойн и златото, като допусна, че в случай че Биткойн се смята за цифров еквивалент на златото, той може да доближи пазарна капитализация, сходна на тази на златото.

Той пресметна, че това евентуално нарастване на пазарната капитализация е към 887%, което би означавало цена от $300,000 за Биткойн.

Аналогията със златото се основава на концепцията, че Биткойн би могъл да играе роля, сходна на главните пари, сходно на историческата приложимост на златото в паричните системи.

Той акцентира, че забележителна част от пазарната капитализация на златото е обвързвана с непарични използва като бижута и други предмети, което не би се отнасяло за Биткойн, което го прави още по-привлекателен като средство за предпазване на стойност.

Юско акцентира на лекотата на прекачване на Биткойн спрямо физическото злато. Докато разбиването на кюлче злато, с цел да се изпрати половината, би било непрактично и неосъществимо с стандартната технология, изпращането на Биткойн изисква единствено няколко елементарни стъпки.

Що се отнася до периодите, в които Биткойн ще доближи $300,000, Юско е убеден, че това ще се случи в бъдеще, въпреки че не уточни съответна дата.

Към момента на писане на публикацията настоящата стойност на Биткойн възлиза на $29,900.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР