В неотдавнашно интервю за портала cheddar.com Аштън Кътчър разкри, че

...
В неотдавнашно интервю за портала cheddar.com Аштън Кътчър разкри, че
Коментари Харесай

Аштън Кътчър не полетял в космоса заради жена си

В неотдавнашно изявление за портала cheddar.com Аштън Кътчър разкри, че е трябвало да бъде един от пасажерите в полета на компанията за галактически пътувания на милиардера Ричард Брансън, само че брачната половинка му Мила Кунис го е разубедила.

Кътчър, звездата от сериала " Двама мъже и половина ", призна, че след диалог с жена си е решил да върне билета за галактически полет с " Върджин Галактик ".

" Когато се ожених и се снабдих с деца, брачната половинка ми посочи, че може би не е рационално фамилно решение да излетя в космоса, когато имаме дребни деца, тъй че в последна сметка върнах билета, който към този момент бях купил ", призна Къчър.

Суборбиталният полет на английския предприемач сър Ричард Брансън, който беше отсрочен няколко пъти, беше сполучливо сбъднат на 11 юли. " Virgin Galactic " възнамерява да организира единствено още един тестов полет, преди да започва търговски полети. Досега повече от 600 души са резервирали билети за 200 000 до 250 000 $. Очаква се компанията да отвори скоро за продажби на билети, въпреки и на по-висока цена.

Въпреки че е трансформирал мнението си заради терзанията на брачната половинка си, Кътчър към момента не се отхвърля от фантазията да излети в космоса. " Един ден безусловно ще го направя ", твърдо е решен артистът.

Източник: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР