В неотдавнашно интервю за FoxNews Мат Хоуган, главен инвестиционен директор

...
В неотдавнашно интервю за FoxNews Мат Хоуган, главен инвестиционен директор
Коментари Харесай

Стратег от крипто фонд за $1.3 милиарда с позитивна прогноза за Биткойн

В неотдавнашно изявление за FoxNews Мат Хоуган, основен капиталов шеф на Bitwise Investments, показа своите визии за крипто пазара и най-много Биткойн.

Хоуган съобщи , че Биткойн (BTC) евентуално ще премине равнището от $30,000 в близко бъдеще и в последна сметка ще доближи нови исторически върхове (ATH) до идната година.

Той показа, че през предходната година, крипто пазарите са били наранени от кавги и банкрути на огромни имена в промишлеността, в това число FTX   и LUNA.  

Сега обаче, съгласно него криптовалутите са подготвени да се възстановят, откакто несъразмерният ливъридж бе отмит. Инвестиционният шеф акцентира, че Биткойн е осъществил обилни облаги от началото на годината и че е най-добре представящия се актив в света.

Хоугън не пропусна да показа рецензиите си по отношение на ръководителя на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) Гари Генслер за това, че ползва правила, основани през 30-те години на предишния век, по отношение на софтуерните нововъведения, основани десетилетия по-късно.


 


Той показа още:

Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува на цена към $29,300 след 7.5% нарастване на седмичната графика и има пазарна капитализация от $567.4 милиарда.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР