В неотдавнашна онлайн дискусия известен крипто анализатор, познат като Altcoin

...
В неотдавнашна онлайн дискусия известен крипто анализатор, познат като Altcoin
Коментари Харесай

Бичият пазар на криптовалутите не е приключил – ето какво може да очакваме

В неотдавнашна онлайн полемика прочут крипто анализатор, прочут като Altcoin Sherpa, показа със своите почитатели прогнозата си по отношение на бъдещата траектория на Биткойн.

Въпреки актуалните пазарни трендове специалистът счита, че бичият цикъл на BTC надалеч не е завършил. Той чака внезапно повишаване на цената на криптовалутата, което евентуално може да доближи шестцифрена зона до четвъртото тримесечие на 2024 година

Анализаторът призна опцията за мечи сюжети за Биткойн , като допуска, че криптовалутата може да претърпи спад с до 35% от актуалната си цена, преди да се повиши до нови върхове. Той акцентира, че даже в случай че BTC спадне до диапазона $40,000-$50,000, въпреки всичко ще резервира бича вероятност в дълготраен проект.

Въпреки това Altcoin Sherpa предизвести за евентуална пазарна волатилност, изключително в случай че Биткойн претърпи внезапен спад до $50,000. Подобно придвижване би могло да докара до бурна наклонност на пазара, която евентуално да докара до съществени загуби за алткойните.

Въпреки че специалистът допуска възможност от по-нататъшни корекции на пазара, резервира оптимизъм за дълготрайните вероятности на Биткойн. Той планува сюжет, при който BTC минава през интервал на консолидация, преди да тръгне по сериозна възходяща траектория, като в последна сметка доближи $100,000 до края на 2024 година

Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува за $62,938, като през последните 24 часа означи леко нарастване от 2.5%.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР