В необичайна обстановка празнува годишнина от сватбата си нападателят на

...
В необичайна обстановка празнува годишнина от сватбата си нападателят на
Коментари Харесай

Футболист на Локо празнува 8 г. сватба под карантина

В необикновена конюнктура чества годишнина от сватбата си нападателят на Локомотив Пловдив Паоло Уртадо. Перуанският национал се изясни в обич на прелестната си брачна половинка Росита в обществените мрежи, а купонът бе отсрочен. Причина за това е, че Паоло бе диагностициран с ковид и надлежно бе подложен под карантина.

Ел Кабалито (Жребчето), както е прочут в родината си 30-годишният техничар, се изясни в обич на доня Росита от профила си в обществената мрежа. " Да, още веднъж и милион пъти. Честит 8 години брак, обич моя ", написа Паоло на профила си в Инстаграм и сподели фотография от сватбения си ден. Само за няколко часа семейство Уртадо събраха 7500 горещи пожелания за дълъг и благополучен фамилен живот.

Паоло Уртадо бе притеглен в Локо през зимната пауза и за негативно време стана любим на черно-бялата общественост. Ексцентричният перуанец, който взе участие на Мондиал 2018 с тима на родината си, взе в Пловдив както брачната половинка си Росита и сина си, по този начин и гувернантката, която се грижи за уюта на наетия апартамент.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР