В немското издание “Бунте бе публикувано писмо на жената на

...
В немското издание “Бунте бе публикувано писмо на жената на
Коментари Харесай

Първо писмо от жената на Михаел Шумахер след инцидента преди 5 година: Надежда има

В немското издание “Бунте ” бе оповестено писмо на дамата на Шумахер до немския музикант Саша Херхенбах, оповестява вестник 24 часа. За първи път след случая, при който спортната легенда на Формула 1 получи доста тежка контузия при каране на ски на 29 декември 2013 година, на в общественото пространство се появиха думи на брачната половинка му Корина за него. Те са изпълнени с вяра. Корина благодари на Херхенбах за написата от него песента Born to Fight, отдадена на 7-кратния международен първенец, след тежкия случай. В писано на ръка писмо, дамата на Шумахер благодари на музиканта. “Ние всички знаем, че той е войник и няма да се съобщи ”, е единственото изречение, в което тя приказва за мъжа си в писмото, с което в този момент тя благодари за изпратения диск с песента. След тежкия случай в Мерибел Шумахер няколко месеца бе в кома. През септември 2014 година той бе изместен в фамилното имение на брега на Женевското езеро. Информация за положението му не се появява.

Михаел Шумахер (на немски: Michael Schumacher) е водач от Формула 1. Той е най-успешният водач за всички времена. На 29 декември 2013 година, при каране на ски в курорта Мерибел във Френските Алпи, Шумахер получава сериозна контузия на главата и е откаран с хеликоптер в Гренобъл, в сериозно положение. Получил е тежка черепно-мозъчна контузия, която постанова незабавна интервенция, а лекарите провокират положение на изкуствена кома, с цел да спасят живота му. Оттогава е прикрепен на легло.

На 16 юни 2014 година мениджърката на Шумахер Сабине Кем афишира пред медиите, че Михаел Шумахер е излязъл от комата. Той е напуснал болничното заведение, след което е признат в Университетския болничен център на департамента Во в град Лозана, където ще продължи дългата фаза на възобновяване и рехабилитация. На 9 септември 2014 година Сабине Кем оповестява, че Шумахер се е върнал у дома и неговата рехабилитация ще става вкъщи. На 7 юли 2016 година, разказвайки за положението на Шумахер, Кем декларира: „ …Засега обстановката е толкоз комплицирана, че ние не можем да предоставим каквито и да е детайлности.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР