В негово лице изгубихме един прекрасен човек, бизнес партньор и

...
В негово лице изгубихме един прекрасен човек, бизнес партньор и
Коментари Харесай

Съюзът на собствениците за Златко Димитров: Огромна загуба, Слънчев бряг бе кауза за него!

В негово лице изгубихме един прелестен човек, бизнес сътрудник и държавник, изпълнен с безрезервност, героизъм, голяма отговорност и достойнство, споделиха хотелиери и ресторантьори 

Изп. шеф на " Слънчев бряг " АД Златко Димитров умря на 28 юни.

Съболезнователен адрес насочиха през днешния ден от Съюза на притежателите в курортния комплекс.

Съюзът на притежателите – Слънчев бряг показва своите най-искрени съболезнования и споделя дълбоката си тъга по непрежалимата загуба на Изпълнителния Директор на „ Слънчев бряг “ АД – Златко Димитров.  

В негово лице изгубихме един прелестен човек, бизнес сътрудник и държавник, изпълнен с безрезервност, героизъм, голяма отговорност и достойнство. Слънчев бряг бе идея за него и ние, повече от 10 години, имахме интензивно и извънредно ползотворно съдействие. Бе постоянно подготвен да откликне на всички въпроси и проблеми, които решавахме дружно. Опитът му на експерт в туристическия бранш бе огромен, работеше неуморно и с грижа за комплекса. Такива персони оставят своята следа, своите хрумвания и с дейната си гражданска позиция демонстрират правилния път за общото ни развиване.

 С болежка и горест ще си спомняме за индивида и сътрудника Златко Димитров. С голямо почитание и благодарност отдаваме своята респект.

Поклон пред паметта му!

 

 

УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ

НА „ СЪЮЗ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ ”

СЛЪНЧЕВ БРЯГ

 

ПЛАМЕН КОПЧЕВ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР