В неделя започва ремонтът на столичния булевард Прага от бул.

...
В неделя започва ремонтът на столичния булевард Прага от бул.
Коментари Харесай

Ремонтът на два булеварда блокира движението в центъра на София от следващата седмица

В неделя стартира ремонтът на столичния бул. " Прага " от бул. " Пенчо Славейков " до бул. " Ген. Скобелев ". Това ще наложи изцяло затваряне на правата. Новината заяви кметът на София Йорданка Фандъкова по време на инспекцията на ремонта на бул. " Асен Йорданов ", оповестява " Фокус ".

Ще се направи реорганизация на асфалтовата настилка и тротоарите. Предвидено е и замяна на осветителните тела. Ремонтът най-вероятно ще затрудни придвижването в региона на Петте кьошета.

В понеделник пък следва началото на втората част от реконструкцията на бул. " Дондуков ". Тя обгръща правата от Министерския съвет до ул. " Г. С. Раковски ". Булевардът ще бъде изцяло затворен, като задачата е ремонтните действия да приключат при започване на есента. Фандъкова посочи, че периодите за осъществяването на плана са удължени поради решението да се резервира паважната настилка.

Зам.-кметът Евгени Крусев посочи, че до два месеца би трябвало да завърши реконструкцията на " Дондуков " в тази права. За това време ще бъдат сменени трамвайните релси и паветата. Ще бъде построена и велоалея от гранитни павета с гладка повърхнина.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР