В неделя вечерта, 7 януари, Дженифър Лопес и Бен Афлек

...
В неделя вечерта, 7 януари, Дженифър Лопес и Бен Афлек
Коментари Харесай

Нещастен ли е Бен Афлек с Джей Ло

В неделя вечерта, 7 януари, Дженифър Лопес и Бен Афлек направиха дебюта си на премиите Златен глобус като двойка. Актьорът, който е повторен притежател на оценката, за последно присъстваше на церемонията през 2017 година Последният път за певицата пък бе през 2020 година с тогавашната си половинка Алекс Родригес.
 Дженифър Лопес и секси фотосите ѝ по бански от новогодишната почивка на Карибите
Секси новогодишната почивка на Джей Ло

Певицата е в топ форма даже и по празниците

Припомняме, че Джей Ло и Бен Афлек преоткриха любовта си преди три години и през 2022 година си споделиха публично " да " пред олтара.

Не мина доста време от сватбата им обаче и се заприказва, че двамата постоянно се карат и имат проблеми. Причина за спекулациите за обтегнатите им връзки станаха папарашките фотоси на артиста, който няколко пъти до момента е бил хващан печален, навъсен или даже сърдит на обществени места и събития около брачната половинка си.

Когато  са минали по аления килим на тазгодишните Златни глобуси, певицата непосредствено е била запитана какво мисли за фотосите с физиономиите на артиста.

На въпроса на кореспондент на Entertainment Tonight Лопес е дала отговор, че всичко със брачна половинка ѝ е наред.

" Не е нужно да се тревожите за Бен, това ще ви кажа. Той е добре. Щастлив е. Той е тук - номиниран е. Не разбирам за какво хората толкоз са се напрегнали ".

Минавайки по аления килим за фотоси всичко сред  е изглеждало умерено. Въпреки че двамата не са интимничали между тях, са се държали като съвършената двойка - усмихнати, удовлетворени и както постоянно, стилни.

Както проличава и по фотосите от събитието, певицата е изглеждала зашеметяващо в дълга бледорозова рокля, правена по поръчка от Nicole + Felicia. Тоалета си тя е съчетала с бижута на Boucheron, чанта Judith Leiber и обувки Christian Louboutin.
 Дженифър Лопес и Бен Афлек - най-голямата контузия във връзката и любовната им история във филм
Най-голямата контузия във връзката на Джей Ло и Бен Афлек

Любовта на тези двамата не е била лесна

Бен Афлек пък е бил напълно типичен облечен - в черен смокинг с папийонка, като е запазил и по този начин присъщата си брада.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР