В неделя стават ясни първите 8 финалисти в пети сезон

...
В неделя стават ясни първите 8 финалисти в пети сезон
Коментари Харесай

Започват супер битките в „Гласът на България“

В неделя стават ясни първите 8 финалисти в пети сезон на шоуто.

След прочувствените и напрегнати кастинги на мрачно и оспорваните вокални дуели, тази неделя първите четирима участници от тима на всеки треньор ще се качат на сцената на „ Гласът на България “. В момента в тима на всеки от журито има по 8 души. Те ще бъдат разграничени на две групи от по четирима. Всяка четворка ще влезе в супер борба между тях. Треньорите ще имат тежката задача да се сбогуват с по двама от участниците си, а другите двама ще продължат към концертите онлайн, които стартират на 20 май. За супер борбите гениите ще имат опция сами да избират песента, която считат, че ще ги заведе до четвърт финалите. Силната конкуренция в пети сезон на „ Гласът на България “ оформи извънредно мощни тимове в третия стадий на шоуто, което ще направи борбите ще са сложни и трагични както за участниците, по този начин и за техните треньори.

На 6 май Поли Генова ще бъде изправена пред тежък избор, който ще я докара до ръба на опциите й и тя ще признае: „ Имам възприятието, че ще получа инфаркт! “. Колегите й Иван Лечев и Графа също няма да съумеят да овладеят страстите си и ще се разплачат на осъществяването на едно от девойките в тима на Поли Генова. Самата поп звезда през сълзи ще признае, че с авторската си версия на Creep тя е направил осъществяване, почтено за международната музикална сцена.

Мъж от тима на Камелия ще избере да извърши на сцената обичаното парче на дядото на Поли Генова, а фолк певицата още един път ще се убеди в гения на момичето, за което на кастингите на мрачно сподели, че има всички качества да стане новия глас на България. Сълзи ще има и в очите на Графа, когато негов участник избира да изпее една от любите песни на неговата майка.

И до момента в който треньори и участници трескаво се приготвят за двете супер борби, след които едвам 16 гении ще продължат към концертите онлайн, записванията за кастингите за шести сезон на шоуто към този момент започнаха . Всеки искащ да покаже дарбата си на сцената може да се запише за присъединяване в шоуто на glasat.btv.bg и да получи шанса да се изяви на предварителните кастинги в най-голямото музикално риалити у нас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР