В неделя ще преобладава слънчево време с разкъсана средна и

...
В неделя ще преобладава слънчево време с разкъсана средна и
Коментари Харесай

Слънцето се завръща в Пловдив! Градусите скачат още

В неделя ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Югозападният вятър ще се усили, ще е сдържан, след обяд - краткотрайно мощен и с него температурите доста ще се покачат.

Максималните температури ще са най-вече сред 12 и 17 градуса, по-ниски тук-там в Северозападна България. Атмосферното налягане ще се увеличи и ще е малко над междинното за месеца. Термометърът в Пловдив ще демонстрира сред 6 и 16 градуса.

В планините ще е най-вече слънчево, с раздрана междинна и висока облачност, само че ще бъде много прохладно. Ще духа мощен, по високите и открити елементи - до плевел юг-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 9 градуса, на 2000 м - към 3 градуса.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Временни нараствания на облачността ще има над южните региони, без превалявания. Ще духа сдържан, след обяд и мощен южен вятър. Максимални температури от 12 градуса в северните до 17 градуса в южните региони. Температурата на морската вода е 6-7 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В началото на идната седмица към момента ще бъде много по-топло от нормалното. В понеделник облачността ще е раздрана, най-вече висока и междинна, по-значителна над Западна България. Вятърът ще отслабне.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР