В неделя ще е облачно, на много места ще има

...
В неделя ще е облачно, на много места ще има
Коментари Харесай

Облачно в неделя, на много места ще има валежи от дъжд

В неделя ще е облачно, на доста места ще има превалявания от дъжд, по-значителни ще са по количество в южни региони и там ще прегърми. Ще духа сдържан, в източната половина от страната мощен вятър от юг-югоизток, който след обяд ще отслабва. Максималните температури ще са най-вече сред 11° и 16°, в София – към 11°. През нощта против понеделник в североизточните региони вятърът ще се ориентира от североизток, ще е най-вече сдържан. С него температурите ще се намаляват и тук-там там дъждът ще се примесва и ще минава в сняг.

Над планините ще е облачно с превалявания от сняг, под 1800 m – от дъжд. Ще духа сдържан и мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 7°, на 2000 m - към 1°.

Над Черноморието облачността ще бъде забележителна, с превалявания от дъжд, на обособени места по южното крайбрежие съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 13°-15°. Температурата на морската вода е 11°-13°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и ще е доста по-ниско от междинното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 56 мин. и залязва в 17 ч. и 8 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 11 мин. Луната в София изгрява в 3 ч. 46 мин. и залязва в 13 ч. и 20 мин. Фаза на луната: три дни след последна четвърт.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР