В неделя още след обяд на много места ще има

...
В неделя още след обяд на много места ще има
Коментари Харесай

Интензивни валежи в неделя

В неделя още след обяд на доста места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, тук-там те ще са интензивни. Обявен е оранжев код в Благоевградска и Смолянска област за значителни превалявания, а за останалата част от страната той е жълт.

Снимка: btvnovinite.bg

Ще има обилни превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици. Очакваните количества областите с оранжев код са сред 30 и 50 mm, в областите с жълт - сред 20 и 35 mm.

 Какви ще са температурите: Студът и преваляванията не престават България 2 мин. Какви ще са температурите: Студът и преваляванията не престават  Да приземяваш самолети във вода: Дъждовете в Дубай трансформират пистите в море (ВИДЕО) Светът 5 мин. Да приземяваш самолети във вода: Дъждовете в Дубай трансформират пистите в море (ВИДЕО)  Внезапни стихии и превалявания връхлетяха ОАЕ, Дубай е под вода (ВИДЕО) Светът 2 мин. Внезапни стихии и превалявания връхлетяха ОАЕ, Дубай е под вода (ВИДЕО)  Адска стихия връхлетя Франция (ВИДЕО и СНИМКИ) Светът 2 мин. Адска стихия връхлетя Франция (ВИДЕО и СНИМКИ)  Какви ще са температурите: Студът и преваляванията не престават България 2 мин. Какви ще са температурите: Студът и преваляванията не престават  Да приземяваш самолети във вода: Дъждовете в Дубай трансформират пистите в море (ВИДЕО) Светът 5 мин. Да приземяваш самолети във вода: Дъждовете в Дубай трансформират пистите в море (ВИДЕО)  Внезапни стихии и превалявания връхлетяха ОАЕ, Дубай е под вода (ВИДЕО) Светът 2 мин. Внезапни стихии и превалявания връхлетяха ОАЕ, Дубай е под вода (ВИДЕО)  Адска стихия връхлетя Франция (ВИДЕО и СНИМКИ) Светът 2 мин. Адска стихия връхлетя Франция (ВИДЕО и СНИМКИ)

Вятърът ще е слаб, в Източна България - сдържан, от юг-югоизток. Минималните температури ще са най-вече сред 3° и 8°, в София - към 5°. Максималните температури ще останат без основна смяна, най-вече сред 13° и 18°, София - към 12°.

Над планините облачността ще бъде забележителна. Ще има и превалявания от дъжд, над към 1500 метра - от сняг, на повече места и съпроводени с гръмотевици в следобедните часове; в Рило-Родопската област има условия явленията да са интензивни.

Вятърът ще се ориентира от юг-югозапад, ще е сдържан и мощен. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 7°, на 2000 метра - към 1°.

По Черноморието преди обяд ще е съвсем без превалявания, след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони с гръмотевици.

Максималните температури ще бъдат 15°-17°. Температурата на морската вода е от 11°-12° по северното крайбрежие до 15° по южното. Вълнението на морето ще се усилва и ще бъде 3-4 бала. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР