В неделя Дания и Нидерландия обещаха да осигурят на Киев

...
В неделя Дания и Нидерландия обещаха да осигурят на Киев
Коментари Харесай

Дания започна обучение на осем украински пилоти за летене с изтребители Ф-16

В неделя Дания и Нидерландия дадоха обещание да обезпечат на Киев самолети Ф-16, които да оказват помощ за поощряване на противовъздушната защита и да подкрепят контранастъплението й против съветската инвазия.

 

Осем водачи дойдоха в датската военновъздушна база Скрюдструп дружно с 65 души механически личен състав, които ще преминат образование по какъв начин да обслужват и правят техническата поддръжка на изтребителите, показаха в изказване датските въоръжени сили.

 

Гърция също ще вземе присъединяване в образованието на украинските водачи за Ф-16, означи през вчерашния ден украинският държавен глава Володимир Зеленски. Дания ще даде на Украйна 19 бойни самолета Ф-16, само че от съображения за сигурност не заяви какъв брой от тях са подготвени за приложимост, се споделя в датско изказване.

 

След като се снабди с Ф-16, Украйна ще бъде измежду водещите военни сили в света във връзка с бойните авиационни качества, безапелационен бе украинският водач Зеленски, представен от организация Укринформ.

 

" В резултат на визитите ни в чужбина през последните дни имаме най-малко четири отбранителни пакета от нашите сътрудници за Украйна. И главното, което постигнахме, е започването на доставки на Ф-16 за страната ни. По отношение на успеваемостта на бойната авиация Украйна ще бъде измежду най-силните страни в света ", акцентира президентът.

 

По думите му сега целта на държавната политика е да се даде на бойците всичко, от което се нуждаят, с цел да се бият и побеждават.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР