В неделя (31 март) започват полуфиналите във волейболната Суперлига. В

...
В неделя (31 март) започват полуфиналите във волейболната Суперлига. В
Коментари Харесай

Симеон Александров: Aко играем добър волейбол, ще имаме успех! Изненада ме шестото място на Левски

В неделя (31 март) стартират полуфиналите във волейболната Суперлига. В единия ЦСКА се изправя против Нефтохимик 2010 (Бургас). Първата среща е в от 15,30 часа, а втората в понеделник (1 април) от 18,30 часа. Волейболистът на " алените " Симеон Александров показа своите упования за дуелите пред BGvolleyball.com :

" Aко играем добър волейбол и си осъществим тактическите инструкции, ще имаме триумф и ще се поздравим с крайната победа. Може би ще би трябвало да изпълняваме сервис на върха на риска. Ако можем да им разклатим порещането, ще бъде добре за нас ", сподели Александров.

" Ние нямаме домакинско преимущество. Нефтохимик ще е хазаин във всички мачове. В тази зала, " Васил Симов ", нямаме загуба цяла година. Ако бяхме играли тук, нещата щяха да са доста по-различни и щяхме да се поздравим с две победи ", безапелационен е посрещачът на ЦСКА.

" Аз считам сезонa на ЦСКА за мощен. Мисля, че всеки от момчетата има още какво да даде, с цел да може най-после да сме удовлетворени ", добави Александров.

На въпрос какво го е изненадало през постоянния сезон, той отговори: " Ако би трябвало да съм почтен, изненада ме шестото място на Левски. Тази година сякаш щяха да са по-добре, само че от пети през предходната година станаха шести. Не знам на какво се дължи това. Надявам се момчетата там да се приготвят и да имат по-добри резултати – не обратно, а напред ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР