В неделя, 23 април, на благоевградският стадион Христо Ботев“ ще

...
В неделя, 23 април, на благоевградският стадион Христо Ботев“ ще
Коментари Харесай

Готов ли е Благоевград да посрещне футболния мач между Пирин и ЦСКА?

В неделя, 23 април, на благоевградският стадион „ Христо Ботев “ ще има доста забавен футболен мач. Местният тим Пирин приема водача в Първа лига ЦСКА. Двубоят от 27-ия кръг на шампионата е с начален час 17:45 часа.

С упованията за цялостен стадион идват, несъмнено, и терзанията за възможни конфликти сред последователите на двата отбора.

„ Умоляваме за добра организация на мача. Мисля, че полицията ще обезпечи добра организация, под която мероприятието да премине без произшествия и без напрежение. Притесненията са ни свързани с това, че секторът за посетители е дребен и за в бъдеще предлагаме да се направи нова естрада за гостуващите агитки, с цел да бъдат надалеч една от друга двете агитки. Искаме да има буферна зона, с цел да се избегне напрежението сред почитателите на Пирин и ЦСКА. Специално с почитателите на ЦСК в никакъв случай не е имало напрежение в Благоевград. Няма да има никакъв случай от наша страна “, съобщи представителят на почитателите на „ орлетата “ Станислав Илиев.

„ От страна на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград е основана е основана нужната организация за подсигуряване сигурността на всички почитатели и жители, които ще посетят срещата сред Пирин и ЦСКА. Изготвен е проект, в който са заложени съответни дейности, които се извършват съответни дейности. С почитателите на двата тима бяха извършени няколко инструктивни срещи, на които и двете страни заявиха, че нямат планове да се стига до ексцесии. Двете агитки схванаха, че полицията ще участва на стадиона, с цел да се обезпечи естественото протичане на срещата. Имаме опит в провеждането на такива срещи. “, съобщи началникът на „ Охранителна полиция “ в ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград Димитър Ичев.

„ Отпуснати са 800 билета за почитателите на ЦСКА. Повечето от тях са изкупени все още. В подготвеност сме да предоставим и още билети, може би броя им ще нарасне до 2000 броя. Клубът е квалифициран за срещата. Спокойни сме “, сподели от своя страна представителят на управлението на ФК Пирин Благоевград Николай Дяков.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,, П
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР