В неделя, 12 декември ПФК Левски съвместно с фенклуб Blue

...
В неделя, 12 декември ПФК Левски съвместно с фенклуб Blue
Коментари Харесай

Левскарска среща в Сливен

В неделя, 12 декември ПФК Левски взаимно с фенклуб " Blue Lads Sliven " провеждат левскарска среща в града, оповестява формалният уебсайт на " сините "!

В 11:00 часа на площад " Васил Левски " ще бъде отворен мобилният почитател магазин. Освен формалната екипировка на обичания отбор, ще може да бъдат открити огромна част от продуктите от сбирката " Никой с изключение на нас самите ", еднолистният, работният и джобният календар за 2022 година и още доста други. Привържениците на " Левски " ще имат опция да възобновят своите членски карти за 2022 година или да закупят такива.
 Левскари провеждат среща в Кюстендил
Левскари провеждат среща в Кюстендил

Тази неделя

В 13:00 часа в залата на " Военен клуб " Сливен мажоритарният притежател на " ПФК Левски " Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков и ръководителят на Управителния съвет Даниел Боримиров ще обсъдят плана " Левски на левскарите " с последователите от Сливен и района, и ще беседват по настоящи тематики по отношение на положението и бъдещето на клуба, написаха още от клуба на уеб страницата си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР