В неделя – 26 май, се променя организацията на движение

...
В неделя – 26 май, се променя организацията на движение
Коментари Харесай

АПИ: На 26 май се променя движението в района на Симитли

В неделя – 26 май, се трансформира организацията на придвижване в региона на Симитли, с цел да се улесни пътуването в сектора от път I-1 в посока София в края на трите почивни дни към 24 май.

От 11 ч. до 21 ч. ще се ограничи придвижването на тежкотоварните камиони над 12 т, пътуващи към Кулата, в сектора от 105-км на Автомагистрала „ Струма “. Леките и лекотоварните транспортни средства, пътуващи към Кулата, ще се отклоняват от Автомагистрала „ Струма “ по обходен маршрут от пътен възел „ Благоевград – юг “ по път I-1 София – Кулата, общински път Симитли – Железница и ще се включват още веднъж в път I-1 при пътния възел при Симитли.

С смяната на организацията на придвижване ще бъдат обезпечени две ленти за придвижване за пътуващите към София в правата от път I-1 от пътен възел „ Симитли “ до Автомагистрала „ Струма “. Тежкотоварните коли над 12 т, пътуващи към София, ще минават единствено по дясната лента на път I-1. Временната организация на придвижване ще обезпечи по-бързо и удобно пътешестване в региона на Симитли, в края на трите почивни дни.

Трафикът ще се контролира от „ Пътна полиция “ и пътни знаци.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация и да карат деликатно, спазвайки отдалеченост. Да се движат със съобразена скорост и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР