В неделния ден за пръв път беше въведена тази мярка,

...
В неделния ден за пръв път беше въведена тази мярка,
Коментари Харесай

В Момента! Огромна Опасност За Здравето На Хората В София! Пазете Се, Вижте Какво Съобщиха От Столична Община!

В неделния ден за пръв път беше въведена тази мярка, поради съществени превишения на равнищата на фини прахови частици. Екобилетчето важи за цялата градска мрежа за през целия ден. При закупуването му върху него се поставя щемпел с датата, за която важи.

Големият интерес от страна на софиянци към по-евтиното билетче, за който Дир.бг към този момент писа значи единствено едно - цената, въведена от Столична община от 1.60 лв., е нереална. Ситуацията в градския превоз е извънредно несправедлива и съвсем 1 евро за една или две спирки не устройва множеството от пътуващите.

Не може от " Орлов мост " до " Плиска " да се заплаща толкоз, колкото от Люлин до Младост. Това значи единствено едно- извънредно време е екипът на Фандъкова да си отвори очите и да направи електронна система за таксуване с отчитане на изминатото разстояние.

Ако това не стане, а у нас сходни нововъведения не стават заради персонални стопански ползи, тогава да се вкара напълно " зелено билетче ", оферират представители на неправителствени организации.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР