В неделния ден е дербито на 13-ия кръг в efbet

...
В неделния ден е дербито на 13-ия кръг в efbet
Коментари Харесай

ЦСКА ще търси отговори в дома на газещия Локомотив

В неделния ден е дербито на 13-ия кръг в efbet Лига сред отборите на Локомотив Пловдив и ЦСКА. Срещата е на стадион Локомотив, а вие може да я следите непосредствено минута по минута на GONG.BG и директно в ефира на DIEMA SPORT от 17,45 часа, а също и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Двата отбора са съседи в класирането като "смърфовете " са трети с 26 точки, а "червените " 4-ти с 22.

Под въпрос за мача в лагера на Локомотив е Ален Ожболт, Георги Иванов търси централен бранител, към момента се чакат документите на двамата играчи пристигнали от британския Уулвърхемптън. Пловдивчани победиха Хебър Пазарджик в контролна среща с 1:0. Клубът удължи контракта на Димитър Илиев. Един от най-опитните играчи на отбора Георги Илиев оповести, че завършва с футбола след края на есенния полусезон.

В лагера на ЦСКА под въпрос е Иван Турицов, контузени са Юрич, Митков, Бикел и Енрике. Гриша Ганчев имаше среща с почитателите на отбора, а след нея стана ясно, че Николай Бодуров няма да бъде върнат в първия тим. Наставникът на отбора Милош Крушчич разяснява, че желае да остане в тима 5 години.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР