В неделния ден Андрей Рубльов завоюва своята 11-а титла в

...
В неделния ден Андрей Рубльов завоюва своята 11-а титла в
Коментари Харесай

Рубльов: Организаторите в Барселона се държаха грозно с мен, затова избрах Белград

В неделния ден Андрей Рубльов завоюва своята 11-а купа в кариерата, надделявайки над Новак Джокович на финала на АТР 250 шампионата в Белград. Още когато стана явен описът със декларирани участници за конкуренцията в Сърбия, доста тенис експерти останаха учудени от решението на руснака да се включи в Serbia Open, вместо да взе участие на провеждащия се по същото време шампионат в Барселона поради обстоятелството, че международният №8 постоянно се приготвя точно в каталунския град и до момента бе постоянен участник в събитието.

В днешното си изявление за съветското издание Sport-Express Рубльов разкри и каква е точната причина за това негово решение, като се оказва, че тя се корени в отношението на уредниците на Barcelona Open Banc Sabadell по отношение на него през предходната година.

" Организаторите се държаха грозно с мен. Когато започнах да задавам въпроси, те ми споделиха, че всичко ще се промени през този сезон, само че то стана по-зле. Трябва да знаеш цената си и да не разрешаваш да се отнасят по сходен метод с теб.

От друга страна, бях уверен, че фамилията на Джокович ме прави оценка и конкуренцията в Белград ще ми даде всичко от което се нуждая, ще ми помогне да вляза в отлична форма. Така че елементарно направих своя избор ", разяснява руснакът.

Източник: FirstSportz

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР