В неделния ден (21.11.) , но тя не дойде никак

...
В неделния ден (21.11.) , но тя не дойде никак
Коментари Харесай

Емоции по италиански: Как Конте опитва да смени "чипа" на Тотнъм

В неделния ден (21.11.) , само че тя не пристигна по никакъв начин елементарно - " шпорите " изоставаха в резултата на полувремето, в което бяха съвсем прегазени от играчите на Марсело Биелса! Лийдс сътвори 6 голови положения, нанесе 2 точни удара, с един от които означи гол и владееше топката в 60% от тези 45 минути...

През втората част играчите на Конте излязоха преобразени и макар че притежанието на топката след последния съдийски сигнал остана в интерес на съперника им (43:57), те съумяха да осъществят цялостен поврат с голове на Пиер Хойберг и Серхио Регилон.
Ние не знаем какво тъкмо е споделил италианецът на полувремето, само че тоталната смяна в държанието на отбора бе явна! В днешния ден страницата на Тотнъм във Facebook разгласява компилация от фрагменти, показващи реакциите на Конте по време на мача - през първото и през второто полувреме.
Бившият ментор на Ювентус, Челси и Интер е доста придирчив към своите футболисти и в същото време доста прочувствен. Той е наясно, че " шпорите " не са печелили трофей от 2008 година насам и осъзнава, че Даниел Леви и Фабио Паратичи са го повикали на поста точно с тази цел - да прекъсне " сушата ".

Със сигурност Тотнъм занапред ще трансформира образа си под управлението на 52-годишния треньор, само че самият той е наясно, че това би трябвало да се случи на всички равнища в клуба. На фрагментите, споделени от клубната телевизия на лондончани, се вижда по какъв начин Конте освен дава инструкции на играчите си, само че и се пробва да наелектризира публиката на " Уайт Харт Лейн ".

След края на живото предаване на мача Тотнъм - Лацио по малкия екран, камерите не стопираха да снимат италианеца, който поздрави и прегърна всеки един от своите футболисти, а физиономията на лицето му бе безусловно красноречива...
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР