В небето се вижда половината от диска на Луната, другата

...
В небето се вижда половината от диска на Луната, другата
Коментари Харесай

Фазата на Луната: Мъжете и жените са предупредени

В небето се вижда половината от диска на Луната, другата остава в сянка. Луната наподобява на зеница, покрита с клепач.

Луната е в символ Риби до 19:21 ч. на 22 ноември.

Когато нощната владетелка се намира в символ Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, притегля ни тайнственото и мистичното. Започва да отслабва способността за умствена централизация, мисълта витае в облаците, а въображението понякога се пробва да примами нашето схващане в света на илюзиите, тъй че всевъзможни въпроси, изискващи конкретика, мъчно ще намират своето олицетворение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в дейна отмора или да се посвети на изкуството.

Уязвими са ходилата на краката. Да се понижи използването на течности, също на алкохол. Да се заобикалят по опция медикаментите и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че в този момент алкохолът, цигарите, медикаментите и опиатите въздействат по-силно от различен път.

При Луна в Риби се покачва уязвимостта на кожата и предразположеността към алергични и гъбични болести. Отменете визитата при теляк, в случай че сте го възнамерявали. Забранени са процедури като лимфодренаж, спа процедури и терапия с камъни. Не се предлагат и процедури срещу стареене, в това число епилация и къдрене.

Рязко се усилва натоварването на черния дроб и злоупотребата с течности като цяло и алкохол в частност - може да аргументи щета, да предотврати навременното премахване на крайните метаболитни артикули, соли, вода и токсични съединения.

Луната в Риби работи потискащо на органите на обонянието, осезанието, зрението и слуха и усилва натоварването на краката. Затова през това време е добре да намалите двигателната интензивност и по опция повече да седите, лежите, по-малко да вървите.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 14:05 ч.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на измененията. Време за втори късмет, второ дихание. Може да възродите старите планове, да ги облечете в нова форма. Ден за промяна, алхимия и преображение. В този ден могат да зародят нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да отреагирате. Не би трябвало да им оставяте време за развиване. За по-бавните хора времето е неподходящо, по тази причина те би трябвало да проявят малко повече интензивност.

Нежелателно е да се гневите и да се нервирате в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят отрицателни страсти. Необходимо е да запазите успокоение. Избягвайте места, където има доста хора. Лесно може да възникне прочувствено напрежение. Пълното усамотение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в стеснен кръг от близки, другари, хора със сходни разбирания.

Следва 9 лунен ден от 14:05 ч. на 21 ноември до 14:28 ч. на 22 ноември

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат.

Факт е, че в 9-ти лунен ден има рестартиране, когато се актуализират спомагателни стратегии на бъдещето. Оттук може да има и прояви на отрицателни мисли, паники и страхове, които могат да бъдат мощно пресилени. Вашите дейности също не би трябвало да скапват настроението на другите, жестоко да нарушават техния комфорт, права и потребности и в случай че това се случи, би трябвало да се извините в точния момент.

Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност. Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообращението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Препоръчва се ликвидиране на пространствата физически и енергийно.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни да не бъдат насилени, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи, написа Ивелина Пенчева в novini.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР