В (не)коалицията се оказа, че сме сериозни партньори.Това, което е

...
В (не)коалицията се оказа, че сме сериозни партньори.Това, което е
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: В коалицията се оказа, че сме сериозни партньори

В (не)коалицията се оказа, че сме съществени сътрудници.Това, което е най-важното, е, че намерихме решение, тъй като в сложни моменти можем да разчитаме един на различен. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Народното събрание би могло с декларация да препотвърди това съглашение

“Това може да се случи с гласоподаване в пленарна зала и единственият вид е да влезе като точка в четвъртък или само че изключително съвещание, само че то може да бъде свикано от ръководителя Росен Желязков ”, добави тя.

Комуникацията сред Европейска комисия и държавното управление стартира

“Дали ще се случи, занапред следва да разберем. Волята на множеството представители на партиите, които участваха е в тази посока. Надявам се, че от Българска социалистическа партия ще желаят да имат трайно решение ”,изрази вяра тя.

“Аз съм се подписала от името на господин Борисов, нашият водач на партия ГЕРБ ”

“Вчера бяха импортирани и парламентарната ни група не ги е разискала детайлно, само че в случай че някой прави промени в службите, ще би трябвало де се направи първо подробен разбор и съществени законодателни промени.

Както Safenews заяви по-рано, страната няма да затваря административно централи на въглища.Рестартирахме процеса, който прекъсна на 30 септември. Бяхме подготвени да обсъждаме съглашение, тогава това не се случи. ” Това сподели министър председателят Николай Денков след срещата с протестиращите енергетици.

Бяха дефинирани през вчерашния ден шест точки от протестиращите

“Започнаха митингите, бяха дефинирани през вчерашния ден шест точки от протестиращите, през днешния ден стартирахме от тези шест точки и имаме извънредно съглашение, което беше подписано от главните участници в тази полемика, договаряния. ”

Първите две са написани по-експертно.Утре тези седем точки ще бъдат ще бъдат гласувани в НС.  Ангажиментът е освен на държавното управление, само че също по този начин и на партиите.

“Нямаме Национална енергийна тактика, всичко се прави на парче. Не е ясно какви задължения се поемат. По тях България би трябвало да получи 2.4 милиарда лева, с които да се основат работни места, да се преквалифицират хора.А в този момент проектите станаха обществени поради натиска от митингите. Това съобщи по-рано едвродепутатът Сергей Станишев.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР