В най-вълшебното време от годината ви потапям в един приказен

...
В най-вълшебното време от годината ви потапям в един приказен
Коментари Харесай

Време е за нежност, романтика и вълшебство: Елица Бехар избра Марко Бичего

В най-вълшебното време от годината ви топвам в един баснословен свят на деликатност, изтънченост, лекост и даже лека романтика. Запознавам ви с – необикновен италиански бижутерски бранд, с дълбоки корени, стойностна история и страхотни модерни творби на изкуството, които устояват на времето.

Създателят е създал неповторим и непогрешим жанр - елегантността на изискана, само че неконвенционална форма на разкош, която съпровожда дамите в всекидневието им. постоянно се въодушевява от естествените форми, които могат да се открият в природата, и ги вплита по негов трогателен и запаметяващ се метод в бижутата, които доближават до нас. Бижутата му са направени от 18-каратово злато и скъпоценни цветни камъни, които са ненатрапчиво забележителни и оставят трайно чувство за хубост в съзнанието дълго време, щом веднъж си се докоснал до тях.

Интересен факт за бижутата на e, че всяко едно от тях е дребен шедьовър на златарското изкуство, ръчно направено от майстори, които се открояват със своята грациозност и еластичност, наблягайки стила и личността на притежателя. И тъкмо тяхната неперфектна форма ги прави толкоз скъпи и неповторими – за задачата се употребява обичайната техника Bulino, която съставлява доста мудна и красива обработка на повърхността на материалите. Така ние държим в ръцете си не просто хубав аксесоар, а предмет с история, доста вплетен ръчен труд и високо качество материал. Какво споделя самият за своята работа:

„ Моята муза е елементарната, ежедневна жена; такава, която се откроява със своята персона, класа и елегантност; тази, която цени красивите неща, основани с грижа и пристрастеност.”

След като ви срещнах с работата на иконата на италианската бижутерия –, е време да ви разведа из най-красивите модели, които сграбчиха вниманието ми най-силно по време на преживяването ми в бутици Giulian.

Казвам „ преживяване “, тъй като времето, прекарано там, е същинска приятност за всички сетива, а чиновниците ме накараха да се усещам като най-красивата жена на света. След като ми описаха за другите сбирки на марката, споделям с вас тези, които намирам за най-практична, открояващи се и подобаващи за подарък освен на ваш непосредствен човек, само че и на вас самите – от време на време няма нищо неприятно в това да се поглезим сами даже без мотив. Да започваме!

КОЛЕКЦИЯ LUNARIA

Бижутата от тази серия несъмнено са за по-смелите дами, които желаят да заявят своя жанр. Макар и по-обемни обаче, съчетани с нежна дреха в един колорит, могат да бъдат съвършеното допълнение за една приключена красива визия! Наименованието „ Lunaria” идва от цъфтящо растение, произхождащо от Централна и Южна Европа – което от латински преведено значи „ сходен на луна “. Всички 18-каратови плочки, които виждате, са ръчно гравирани и наподобяват на венчелистчета от цветя. Тук също е употребена техниката Bulino, за която ви описах по-рано в текста – ръчно гравиране на сатенената текстура върху доблестен метал, за реализиране на непрозрачен финиш.

(в материала има продуктово позициониране )
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР