в най-вълнуващия социалния експеримент Женени от пръв поглед“. Какво ги

...
в най-вълнуващия социалния експеримент Женени от пръв поглед“. Какво ги
Коментари Харесай

Съдбовни избори за двойките в „Женени от пръв поглед“

в най-вълнуващия обществения опит „ Женени от пръв взор “. Какво ги чака след края на медения месец, проследете тази седмица в новите епизоди на революционното телевизионно риалити по NOVA.

Вълнуващият меден месец на Ивана и Мерал е към своя край. Най-младите участници в предаването би трябвало да вземат първото си значимо решение като фамилна двойка, обвързвано с бъдещият им дом. Ще съумеят ли двамата обаче да стигнат до консенсус? Ивана и Мерал имат доста общи неща между тях, само че разликите им взимат превес. След опияняваща вечер в Мадрид сред тях избухва сериозен скандал. Каква е повода за разногласието и ще съумеят ли да преминат дружно през това тестване?
 Женени от пръв взор NOVA
Василена и Никифор минават през цялата палитра от страсти по време на сватбеното си странствуване. Никифор е раздразнителен и уединен, а Василена е обзета от незаинтересованост. Въпреки разликите си двамата се пробват да намерят общ език, само че без необикновен триумф. Отношенията им стават все по-напрегнати, а взаимното общуване след края на медения месец се трансформира в тематика табу. Ще съумеят ли да съкратят дистанцията между тях или краят на пътуването ще постави завършек на брака им?

За Таня и Светозар светлите дни не престават и след медения месец. Най-зрялата двойка в предаването е превзета от магията на любовта и няма самообладание да заживее като едно семейство. След прелестен обяд в дома на Таня двамата младоженци дружно с внуците ѝ посещават дома на Светозар. Дали терзанията на младоженеца ще се окажат опрощение и има ли какво да ги спре да заживеят дружно, гледайте в новите епизоди на " Женени от пръв взор ".-->
 Женени от пръв взор NOVA
Проблеми и решения, наситени с доста страсти за новите фамилни двойки след сватбените им пътешествия, ще забележим в новите епизоди на втори сезон на революционното писмено риалити " Женени от пръв взор " - във вторник и сряда от 22.00 ч . единствено по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР