В най-ваканционния месец от годината абонатите на ще открият вълнуващи

...
В най-ваканционния месец от годината абонатите на ще открият вълнуващи
Коментари Харесай

Приключенска анимация за Спайди вселената, мистерия и супергерои са сред топ заглавията в А1 Видеотека през август

В най-ваканционния месец от годината клиентите на ще открият вълнуващи оферти за кино развлечения пред домашния ТВ екран.

През август измежду новите заглавия в селекцията на А1 Видеотека са приключенската анимация „ Спайдър-Мен: През Спайди-вселената “, завладяващата тайнственост „ Изчезнала “ и супергеройският екшън „ Шазам: Яростта на Боговете “.



Майлс Моралес се завръща за идната част на анимираната сага „ Спайдър-Мен: През Спайди-вселената “. Епичното премеждие ще придвижи Спайди от квартала на Бруклин през Мултивселената, с цел да сплоти сили с Гуен Стейси и нов екип от Спайдърмени, които да се изправят против изверг, по-силен от всеки, който в миналото са срещали. Те са натоварени със задачата да защитят своя свят, а Майлс се изправя самичък пред предизвикването, с цел да избави тези, които най-вече обича. Поредицата, притежател на премия Оскар, дава обещание развлечение за цялото семейство с озвучаване на български език. Филмът ще бъде разполагаем в А1 Видеотека от 17 август.



Мистерията „ Изчезнала “, с оценка в IMDb 7.1, подсигурява, че ще ви държи пред екрана със спотаен мирис от самото начало. Когато майката на Джун изчезва по време на почивка в Колумбия, младото момиче (Сторм Рийд) се обръща към технологиите като единствен късмет да я открие, преди да е станало прекомерно късно. Но колкото повече търси, Джун разкрива от ден на ден изненадващи секрети за майка си и осъзнава, че в действителност в никакъв случай не я познавала напълно.
„ Шазам: Яростта на Боговете “ завръща един от обичаните супергерои на огромен екран. Филмът продължава историята на Били Батсън, който дружно с останалите деца от приемното му семейство привиква да съчетава живота на младеж и супергерой. Пред групата се изправя опасност, която може да унищожи целия свят – античните богове, дъщери на Атлас. Те идват за възмездие, а от Шазам и фамилията му зависи да ги надвият и да решат ориста на света.
Във видеотеката на А1 Xplore TV клиентите могат да се любуват на богато многообразие от над 25 000 филми и сериали от българското и международно кино. Ново кино наличие с качествена картина и превод е налично всеки месец, а определените заглавия могат да се наемат за 48 часа и да се гледат безграничен брой пъти. Благодарение на изкуствения разсъдък платформата се учи от желанията на фена и предлага заглавия съгласно неговия усет.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР