В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че

...
В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че
Коментари Харесай

Галя Щърбева за Edna.bg: Жените Рак сме изключително чувствителни

В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че честваме Деня на дамата, на 8 март обичаният на всички български източник за вълнуваща и потребна информация става на 12 години.

По този мотив сме ви подготвили една хубава изненада. Тъй като Edna.bg e уеб сайтът, в който хиляди консуматори всеки ден ревизират своя хороскоп и астрологията е измежду най-четените ни категории, взехме решение да ви срещнем с 12 на брой вдъхновяващи дами и техните астро изявленията, които ще имате опция да прочетете до края на месеца. 
 image2_16x9.png Седмичен хороскоп за 11 - 17 март: избягвайте да вършиме прибързани избори На фокус
Днешната ни гостенка е една същинска дама и изумителен експерт с сполучлива кариера в малкия екран - Галя Щърбева. Ето какво би трябвало да знаем за нея:

♦ Зодия: Рак

♦ Елемент: вода

♦ Владетел: Луна

♦ Съвместимост: Телец, Козирог

♦ Щастливи цифри: 5, 3, 15, 20

♦ Цвят: бял

♦ Скъпоценни камъни: авантюрин, елмаз, лунен камък, изумруд

♦ Дата на раждане: 2 юли

 Галя Щърбева Edna.bg

Зодия Рак се свързват с качества като преданост, непримиримост и меродавност. Смяташ ли, че зодията ти оказва помощ в твоята специалност на публицист? 

Със сигурност има доста аспекти на зодията, които ми оказват помощ в работата. Не зная до каква степен съм упорита и безапелационна, само че сигурно мога да се нарека лоялна. Освен изброените, мога да прибавя и способността да се слагам от другата страна, да влизам в обувките на индивида против мен. Затова в никакъв случай не осъждам преждевременно. Мисля, че това е скъпо качество за работата ми като публицист.

За Раците се счита също, че обичат да се любуват на тишината и да разпускат. Кои са твоите способи да се откъснеш от всичко и да останеш сама с мислите си? 

Обичам да спортувам сама, не обичам колективнитте спортове, по този начин оставам с мислите си. Тишината на природата ме успокоява, само че обичам да разпущам и с музика. Малко хора знаят, че в случай че не бях станала публицист, може би щях да бъда dj.

 погалвам щърбева NOVA

Понякога за Раците се отнася характерността, че имат способността да се затварят в себе си и да стават меланхолични. Ти имаш ли тази податливост на моменти и какви са твоите принадлежности за приповдигане на тонус? 

Не бих споделила, че изпадам постоянно в сходни настроения. Но това, което важи на 100 % за нас е, че сме извънредно чуствителни. Една неприятна дума или взор може да ме извади отвън релси и дни на ред да мисля за това. Но фамилията, диалозите, смехът, приятелите, пътуванията и още веднъж музиката могат да ме рестартират.

Какво е твоето обръщение към всички читателки на Edna.bg във връзка 12-ия ни рожден ден?

Вярвам, че зодиите дават една обща картина, само че в никакъв случай не съм била захласната от това, което написа в хороскопа ми. Пожелавам на читателките на Edna.bg да имат вяра на първо място на инстинктите си и на висшата мощ, която подрежда всичко по допустимо най-хубавия метод.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР