В най-кратки срокове 370 млн. лева ще достигнат до бизнеса

...
В най-кратки срокове 370 млн. лева ще достигнат до бизнеса
Коментари Харесай

370 милиона лева по програми ще подпомогнат българския бизнес

В най-кратки периоди 370 млн. лв. ще доближат до бизнеса единствено посредством стратегиите на Министерство на стопанската система. Това сподели министърът на иконимиката Лъчезар Борисов, който съпровожда премиера Бойко Борисов в Сливеница през днешния ден.

" След като към този момент получихме утвърждението на Европейската комисия, от другата седмица през Национална агенция за приходите стартира изплащането на помощта за оборотен капитал за близо 116 млн. лв. ", съобщи министърът на стопанската система, представен от държавната пресслужба.

Министър Борисов уточни още, че по процедурата за поддържане на междинните предприятия са утвърдени към този момент оферти за близо 233 млн. лв., а за микро и дребни предприятия са преразгледани и ще се финансират оферти за над 3.5 млн. лв.. Кметът на Сливница Васко Стоилков сподели на премиера и на министъра на стопанската система актуализирания с европейски средства център за обществена рехабилитация и интеграция на децата с увреждания до 16 години. В непосредственост до него е и медицинският център, който е ремонтиран със средства от страната по линия на програмата " Красива България.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР