В навечерието на Великден Пайнер“ реализира и първото самостоятелно клубно

...
В навечерието на Великден Пайнер“ реализира и първото самостоятелно клубно
Коментари Харесай

Моан с първо самостоятелно участие. Записа дует с Борис Дали

В навечерието на Великден „ Пайнер “ осъществя и първото независимо клубно присъединяване на новия си реализатор. Моан излезе пред почитателите в претъпкано нощно заведение в Ботевград като беше посрещнат с приветстване от посетителите. От компанията дават обещание, че напълно скоро почитателите му ще могат да се срещат с него и в други клубове из страната.
Прочетете още
Младият поп-фолк реализатор Моан е записал дует с поп-фолк идола Борис Дали. За новия план разкри самият актьор на Пайнер в “Инстаграм ” профила си, където разгласява фотография с изпълнителя на “Пиян “ и „ Един Милион “, който е част и от трио „ БИК “. От обявата на Моан се схваща, че новото парче ще излезе напълно скоро, а почитателите му към този момент го заляха с позитивни мнения в упованието си на идния план.
От сигурни източници разбираме, че Моан към този момент е снимал видеоклипа към песента си с Борис Дали и сега тече подготовка за следващи колаборации, измежду които една със сръбски реализатор. Припомняме, че младият артист неотдавна посети съседката ни Сърбия, където се извънредно научихме, че е бил поканен на среща дружно с продуцентите си да обсъдят бъдещи дуетни планове.

А що се отнася до идната ария, към момента е мистерия, само че фактът, че в нея взе участие Борис Дали подсказва, че парчето ще превземе нощните заведения и нощните клубове.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР