В навечерието на Великден, жителите, гостите и най-вече децата на

...
В навечерието на Великден, жителите, гостите и най-вече децата на
Коментари Харесай

Пъстра великденска украса радва жителите и гостите на Бяла Слатина

В навечерието на Великден, жителите, гостите и най-много децата на Бяла Слатина ще имат опция да се потопят в магията на този по този начин обичан празник, с помощта на красивата декорация, която блестна в центъра на града.  
Великденските знаци бяха ситуирани в централния парк и по основната алея на града, създавайки уют и доста въодушевление и предизвиквайки усмивки и позитивни страсти. 
За дребните поданици на общината, в четвъртък, 13 април, в 10 часа на централния площад ще стартира детският празник „ Чудеса по Великден “. Всички искащи да се включат в подготовката, могат да вземат присъединяване в крафт ателиетата, като концепцията е да се съчетаят традициите с новите трендове в приготовленията за Великден.
Работилниците, в които ще могат да творят искащите са: Направа на Великденско зайче от слуз Изработване на Великденско преспапие Украса на Великденско бурканче за бонбони За всички присъстващи ще има подарък - захарен памук. Организаторите от община Бяла Слатина дават обещание доста ведро въодушевление и незабравими преживявания. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР