В навечерието на важния мач с Хамрун (Спартанс) от Лигата

...
В навечерието на важния мач с Хамрун (Спартанс) от Лигата
Коментари Харесай

Стоилов: Левски не е фаворит, защото не е готов да играе на постоянно ниво в Европа

В навечерието на значимия мач с Хамрун (Спартанс) от Лигата на конференциите, Станимир Стоилов приказва по всички настоящи тематики към клуба пред сътрудниците от BetNews:

" Левски не е любимец, тъй като не е подготвен да играе на непрекъснато равнище в Европа. Нямахме визия по какъв начин ще започва тима. От подобен млад и нежен състав като нашия, може да чакаме всевъзможен тип лъкатушене.
 Стефан Аладжов: Левски би трябвало по-рано да си взема решение мачовете
Стефан Аладжов: Левски би трябвало по-рано да си взема решение мачовете

" В момента тимът се показва на равнище "

Футболистите ще създадат всичко допустимо да се показват по най-хубавия метод. Всичко друго са голи обещания. Във футбола или изобщо в спорта, този който ти дава обещание резултати, нормално лъже.

И двата отговора са правилни и двете неща носят задоволително наслаждение. Първо несъмнено, че Левски се върна към успехите! По-важното в действителност е, че преди всичко тимът е в сърцата на хората. Затова в четвъртък ще се опитаме да играем по най-хубавия метод и ще желаеме да спечелим срещата.

Нямам някаква специфична рецепта. Имам условия, имам правила и тренировки, които би трябвало да се съблюдават. Държа доста и на тактическата дисциплинираност. Има нещо, което е наложително за играчите на Левски. То е да се играе с душа и сърце за клуба, от първата до последната минута.
 Дани Боримиров: Предпочитаме да вършим дребни крачки, само че те да са градивни за Левски
Дани Боримиров: Предпочитаме да вършим дребни крачки, само че те да са градивни за Левски

" Вярваме, че европейските клубни шампионати могат да оказват помощ финансово на клуба "

Отсъствието на Ивелин Попов основава усложнения най-много, че липсва състезател от неговата класа. Той може доста да помогне на тима. Засега не сме в положение да кажем краен период за завръщането му. Мисля, че до една седмица ще има опция да стартира да се появява в игра.

Никога не съм мислил за по този начин наречената " втора приказка ", както си я кръстиха доста хора. Мисълта ми само е да спасим Левски да не банкрутира, както и спортно-технически и игрово. Това на този стадий е най-важното нещо. Да си спасим клуба. Засега има стабилизиране в игровите дейности, уповавам се и финансово в най-скоро време да се решат проблемите ", заключи желанието си Станимир Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР