В навечерието на предстоящите полуфинални сблъсъци в Шампионската лига и

...
В навечерието на предстоящите полуфинални сблъсъци в Шампионската лига и
Коментари Харесай

Контра: Може ли Ман Юнайтед да изпусне четвъртото място за сметка на Ливърпул?

В навечерието на идните полуфинални конфликти в Шампионската лига и останалите шампионати на УЕФА в днешния епизод на „ Контра “ фокусираме внимание върху завързването на борбата за топ 4 в Англия, следващата серия дербита в Серия „ А “, извоюваната от Реал МадридКупа на краля и конфликтния сюжет, в който се вкара Лионел Меси.

Манчестър Сити нямаше огромни проблеми с Лийдс, макар че йоркширци дойдоха на „ Етихад “ с новия си управител Сал Алардайс. Ерлинг Холанд си навлече гнева на Пеп Гуардиола поради това, че своеволно реши да преотстъпи дузпата на Илкай Гюндоган. Германецът пропусна от бялата точка, което направи последните минути нервни, защото Лийдс върна един гол. Фокусът на „ жителите “ обаче към този момент е ориентиран върху идното посещение на „ Сантиаго Бернабеу “.

Арсенал превъзмогна сложните минути при започване на гостуването си на „ Сейнт Джеймсис Парк “, след което с решително показване съумя да стане едвам вторият тим, който през този сезон побеждава „ свраките “ като посетител. След като сдаде първото място, отборът на Микел Артета очевидно играе по-освободено. „ Артилеристите “ остават в борбата и ще имат вяра до последно, че „ жителите “, увлечени в преследването на трофея в ШЛ, могат да позволен неверна стъпка в Премиър лийг.

Манчестър Юнайтед позволи две следващи загуби с по 1:0, а в същото време Ливърпул усили серията си на шест следващи победи. Ще могат ли мърсисайдци да завоюват и останалите си три мача и да получат още дарове от Манчестър Юнайтед и Нюкасъл, с които да съумеят да създадат немислимото до скоро и да се класират в топ 4.

Милан и Интер реализираха значими победи в дербитата по оста Милано – Рим. След триумфите на миланските грандове „ нерадзурите “ са тимът, който е част от топ 4, до момента в който „ росонерите “ остават на петата позиция. Интер несъмнено е отборът в най-хубава форма в Серия „ А “, само че пък опитът на Милан в Шампионската лига е значителен фактор, който трансформира Дерби каузи Мадонина от полуфиналите в Шампионската лига в непредсказуем конфликт. Юве излезе на второ място, а Рома и Аталанта сякаш към този момент се отдалечиха от огромната си цел.

Голямата вест в лагера на ПСЖ бе наказването на Лионел Меси, който бе упрекнат, че своеволно е отпътувал за Саудитска Арабия. По всичко наподобява, че аржентинецът ще се раздели с парижани, само че по кой път ще поеме? Ще се завърне ли в Барселона, или ще бъде изкушен от саудитските пари, сходно на Кристиано Роналдо?

ГЛЕДАЙТЕ НОВИЯ ЕПИЗОД НА „ КОНТРА “!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР