В навечерието на поредна предизборна кампания, аз се надявам политическите

...
В навечерието на поредна предизборна кампания, аз се надявам политическите
Коментари Харесай

Радев: Надявам се партиите да са си извлекли поуки - длъжни са да направят правителство след вота!

В навечерието на поредна предизборна акция, аз се надявам политическите партии да са си извлекли поучения от предходните акции. Това сподели пред публицисти президентът Румен Радев, съобщи Българска телеграфна агенция.

 

Нека в тази акция, изключително в навечерието на националния ни празник, да забележим на напред във времето партиите да изведат своите хрумвания за бъдещето на България, а не черен пиар и дълбаене на нови червени линии, тъй като след изборите отново ще би трябвало да сядат на една маса и да търсят да минават по към този момент изгорени мостове. Това води или до несъставяне на държавно управление, или до сформиране на грозни обединения, които рухват при първото по-сериозно тестване, добави президентът.

 

Румен Радев съобщи, че се работи интензивно, с цел да няма опорочаване на изборите. На въпрос дали има терзания по отношение на провеждането на вота и проблем ли е, че месец преди изборния ден към момента няма закупени устройства за видеонаблюдение, президентът отговори, че Народното събрание е направил промени в Изборния кодекс в последния миг, с което законодателният орган е сложил служебния кабинет пред голямо тестване. Това е освен софтуерно, то е и организационно. Това е да се приготвят секциите, устройствата и най-много хората по какъв начин да работят с тях. Аз се надявам, че ще бъде открито решение, работи се интензивно по въпроса, добави Радев.

 

Той сподели още, че офанзивите против служебното държавно управление не са спирали. Най-удобно е в една предизборна акция да се нападна служебното държавно управление. Както виждаме, това не дава необикновен резултат, добави президентът.

 

Партиите към този момент слагат избрани стратегически цели. Ако желаят тези цели да бъдат реализирани, те са длъжни да сформират постоянно държавно управление, сподели Румен Радев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР