В навечерието на първия учебен ден множество екипи на училища

...
В навечерието на първия учебен ден множество екипи на училища
Коментари Харесай

На първия учебен ден: Дарения вместо цветя и деца даряват книги за деца

В навечерието на първия образователен ден голям брой екипи на учебни заведения поведоха акции и начинания за възстановяване на образователната среда, за събиране на дарения за заболели деца и въобще за основаване на положителни каузи.
„ Истинското благосъстояние за индивида е положителното, което е сторено за другия “. Това е благородната самодейност, основатели на която са пловдивското ОУ „ Екзарх Антим I “ взаимно с Държавна организация за протекция на детето (ДАЗД).
Школото приканва всеки техен ученик на образователното заведение да подари обичана книга на дете на своята възраст, като събственоръчно напише обръщение за положителното, " тъй като словото обитава от жанр в жанр ". " Очакваме вашите книги с послания и опаковани на 16.09.19 година - първия образователен ден ", приканват от учебното заведение.
Събраните книги ще бъдат предадени на лекар Елеонора Лилова - ръководител на ДАЗД. Тя, от своя страна, ще ги съобщи на връстниците им. " Вярваме, че Вашите послания ще стоплят техните сърца и души! ", показват вярата си от школото в Пловдив.
В Асеновград пък ОУ " Христо Ботев " сътвори самодейност " Не за учителите цветя, а за децата място за игра ".
" Очакваме Ви на 16.09.19 година в 09:00 ч. в учебния двор за тържествено разкриване на новата образователна година. Ние, учителите на този ден по традиция получаваме доста цветя, като самопризнание за труда ни.... Уважаеми родители, в случай че сте планували пари за цветя, дарете ги за облагородяване на пространството за игра в двора на учебното заведение ", приканват преподавателите от асеновградското школо. И прецизират, че дарителската кутия ще бъде сложена във фоайето на първия етаж в огромната постройка на ОУ " Христо Ботев ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР