„В навечерието на парламентарните избори в България се формира нова

...
„В навечерието на парламентарните избори в България се формира нова
Коментари Харесай

В Русия: Лява коалиция в България ще развива добрите отношения с Москва

„ В навечерието на парламентарните избори в България се образува нова коалиция. Левите партии се застъпват за положителни връзки с Русия. “ Под това заглавие в един от най-четените съветски вестници " Комсомолская истина " излиза материал за формиращата се лява коалиция към Българска социалистическа партия, написа Епицентър.бг.

В материала е разказана самодейността на водача на Българска социалистическа партия – Корнелия Нинова за основаването на огромна лява коалиция.

В тази връзка тя подписа съглашения с две партии – „ АБВ “ на някогашния български президент Георги Първанов и „ Нормална страна “, отпред с някогашния народен представител от левицата Георги Кадиев. Форматът е отворен, отбелязва изданието.

В информацията е разказано, че се е очаквало и сключване на съглашение с председателката на „ Движение 21 “ – Татяна Дончева. Днес обаче тя изненадващо напусна договарянията и макар свадите се върна в остарялата си коалиция с Мая Манолов „ Изправи се! Мутри вън! “.

Оконачалният състав на обединението ще бъде разгласен на 26 май, когато би трябвало да се записват партиите в Централната изборна комисия.

Всички леви български партии се застъпват за развиване на положителни връзки с Русия, а също за реализация в границите на Европейски Съюз на инфраструктурни планове с присъединяване на Руската федерация, в това число „ Турски поток “, приключва материалът на " Комсомолская истина ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР