В навечерието на новото хилядолетие в обичайния ни свят се

...
В навечерието на новото хилядолетие в обичайния ни свят се
Коментари Харесай

Тайната съставка на един необичаен джин - българската роза

В навечерието на новото хилядолетие в нормалния ни свят се появява най-необичайният джин, основан от човешка ръка - . Дестилиран в два типа eмблематични казани - Бенет (меден котел, основан през 1860 г.) и Картър-Хед, Hendrick`s е джин, съдържащ 11 ботанически съставки , майсторски преплетени от мастър дестилъра Лесли Грейси и обручени в неописуемата инфузия от краставица и българска Роза дамасцена , която безспорно се трансформира в отличителния почерк на Hendrick`s.

 фотография: Hendrick's

Hendrick`s джин дворецът е извънредно място, прикрито в отдалеченoто крайбрежие на Еършир, Шотландия. Тук, надалеч от паниката и светлините на града, звездите греят мощно, а луната смайва с магическото си наличие. Една вечер, до момента в който се грижи за растенията в обичаната си оранжерия, на Лесли Грейси ѝ хрумва да сътвори освежаващо богат, топъл, привлекателен джин.

Така се ражда Hendrick`s Lunar - един екстравагантен и необикновен джин, изгрял под лунна светлина, съблазнително сложен и разтапящо топъл, ще плени сетивата ви във всеки откъслек от денонощието - измежду топлите пурпурни цветове по залез слънце, или през нощта, до момента в който се наслаждавате на луната и светлините на града.

 Снимка: Hendrick's

Описвайки вдъхновението си зад Hendrick`s Lunar, Лесли споделя: " Това е чувство! Чувството, когато в мрачевина на необятната непорочност и тишина звездите огряват небосвода. Обожавам тези моменти и мечтаех да ги уловя, да ги претворя в джин, който да отразява чувството за споделени истории под звездите. Само през нощта можете да доловите другите аромати. Има цветя, които разнасят уханието си само под лунна светлина. Съществува избрана сетивна обвързаност към нощни ухания, защото тялото не реагира на ароматите по същия метод, по който денем. Тъмнината трансформира нещата, в това число и методът, по който възприемате света към вас. Всичко се усеща по друг метод през нощта. "

Hendrick`s Lunar джин е любопитна композиция от прохлада, топлота и мирис на цветя, основана да бъде споделена и да придаде несравним усет на вечерите, когато слънцето залезе и луната освети небосвода.

 фотография: Hendrick's

" Някои от растителните съставки в Hendrick`s Lunar разпростират онази дъхава топлота, която ви потапя в меката и нежна прегръдка на нощта с богати ухания на нощни цветя, преплетени в деликатни нотки на освежаващи цитруси. Далеч от жизнерадостните светли и блестящо галещи лицето лъчи на лятното слънце, тук всичко е в хармонична безбрежност и тънък баланс, деликтна хладина. " Както ви споделих - всичко е усещане! Има нещо магично в нощното небе и споделеното прекарване с обичаните хора. Hendrick`s Lunar въплъщава цялото това чувство ", добавя Лесли Грейси.

*съдържание на Hendrick`s
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР