В навечерието на новата година любителите на хороскопите сравняват прогнозите

...
В навечерието на новата година любителите на хороскопите сравняват прогнозите
Коментари Харесай

Тамара Глоба за 2023: Март ще даде на Русия силни съюзници, в края на годината ще започнат преговори

В навечерието на новата година феновете на хороскопите съпоставят прогнозите на разнообразни астролози, пробвайки се да схванат каква ще бъде 2023 година.

Известната астроложка Тамара Глоба първо е съставила хороскоп за всички знаци на зодиака през 2023 година, а по-късно е споделила общите характерности на новата година в канал в YouTube.

Тамара Глоба назовава 2023 година предизвикателна, само че забавна година, година на опциите.

 

Световните издания ни срещат с забавните моменти от прогнозата.

Политика

- Март ще даде на Русия много мощни съдружници, дипломатически съюзи. Краят на лятото и началото на есента ще дадат опция за спокойно споразумяване на спора.

- В края на 2023 година ще се появят доста благоприятни условия за договаряния: съгласно Глоба, не Русия ще търси благоприятни условия за договаряния, а други ще дойдат при нея, с цел да договарят.

Когато през втората половина на годината светът види, че Москва в мощна позиция, тогава ще стартира развой на договаряния.

Икономика

- Препоръчва се да се основават нови компании, да се влага в недвижими парцели в Русия - всичко това ще се окаже печелившо. С акцент върху модерността, с взор към бъдещето.

- През втората половина на 2023 година ще се следи нов спад на $, съгласно Глоба. През 2025-2026 година - срив на еврото и $.

- За връщането на задграничния бизнес в Русия. Въпреки компликациите, които ще срещне Русия и други страни: опитите за връщане, за възобновяване на изгубеното във връзка с финансирането - ползата към Русия в това отношение ще бъде доста огромен и ще се развива през идващите години.

Семейство, персонални благоприятни условия

- Годината на Марс поражда нуждата да бъдете дейни, да се борите за себе си. Някои хора навлизат в положение на експанзия, а други - в ново равнище на живот, което би трябвало да реализират.

- Тази година е забавна с нови благоприятни условия. Хората интензивно ще се стремят да основат семейство, да имат деца.

- Годината е забавна, само че в това време сложна, а за някои хора и доста щастлива, тъй като дава вероятност. Появяват се нови благоприятни условия. Годината ще донесе шанс на тези, които са смели, които са водачи по природа. И на тези, които знаят по какъв начин да строят, да избавят и да оказват помощ на другите.

 

Източник: БЛИЦ

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР