В навечерието на най-светлия християнски празник, доброволците на БЧК -

...
В навечерието на най-светлия християнски празник, доброволците на БЧК -
Коментари Харесай

Доброволците на БЧК в Бургас събраха над 3000 лв. в кампанията си Подари Коледа“

В навечерието на най-светлия християнски празник, доброволците на БЧК - Бургас събраха над 3 хиляди лв. в акцията си „ Подари Коледа “. С тях бяха закупени здравословни хранителни пакети за деца в потребност.

Средствата за закупуването на храните са обезпечени посредством продажбата на специфична коледна картичка и провеждането на креативен работилници за изработването на сувенири, проведени от младежите на Червенокръстката организация. 160 от пакетите бяха раздадени на деца в село Равнец, което пострада при наводнението на 25-ти октомври, а още 40 са за деца в потребност, заяви Виолета Радева , шеф на БЧК-Бургас: В момента работим по програмата " Топъл обяд " в учебното заведение в Долно Езерово. 30 дечица получават всеки ден храна. Там ще предоставим и 40 пакета на децата, които са включени в тази стратегия, от същата акция - " Подари Коледа ".

В " Подари Коледа " са се включиви доброволци освен от Бургас, а и от клубовете на БЧК в Айтос, Карнобат и Сунгурларе. Местната червенокръстка организация организира фондонабирателната си акция за 12-та поредна година.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР