В навечерието на международния ден на здравето - 7 април

...
В навечерието на международния ден на здравето - 7 април
Коментари Харесай

Онкологичният център в Пловдив с отличие за най-добра болница

В навечерието на интернационалния ден на здравето - 7 април комплексният онкологичен център в Пловдив беше избран за най-хубавото лечебно заведение у нас в компетентност " Онкология ". Това демонстрират резултатите от нова национална ранглиста, в която лечебните заведения бяха оценени в седем основни посоки. Инициатор на допитването е Българската болнична асоциация.

Пловдив

Лечебните заведения са оценени по редица критерии - личен състав, качество на услугите, употребявани технологии, специализации, новаторски лечения и други Пловдивският онкологичен център е впечатлил комисията със системата за надзор на лечебния развой.
Д-р Парашкев Цветков, шеф на КОЦ - Пловдив: От всички лечебни заведения, които закъсат като случаи, подвигат ръце и ги пращат при нас. Независимо дали са академични лечебни заведения, някои се опасяват да ползват лекуванията - новите, новаторските, за които имат право, новите молекули.
Крайните резултати са избрани след допитване измежду лекари и мениджъри на лечебни заведения.
Д-р Парашкев Цветков, шеф на КОЦ - Пловдив: По този метод се дава една оценка на труда на хората в болничното заведение. В последна сметка хората би трябвало да бъдат насочени от експерти къде са същинските експерти.
В изследването са взели участие и пациенти.
Бистра Моллова, пациент от Смолян: Вече 14 години съм жива. Целият личен състав е страховит. Да не престават по този начин и да излекуват доста хора.
В класацията са взели участие над 200 български лечебни заведения.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР