В навечерието на жребия за Мондиал 2018 звездата на Бразилия

...
В навечерието на жребия за Мондиал 2018 звездата на Бразилия
Коментари Харесай

Неймар: Бразилия е готова за Световна титла

В навечерието на жребия за Мондиал 2018 звездата на Бразилия Неймар направи любопитно изявление за формалния уебсайт на ФИФА. В него нападателят на Пари Сен Жермен разкри упованията си за представянето на “селесао” на международните финали в Русия и посочи ролята на селекционера Тите за напредъка в представянето на тима.

"Готови сме да срещнем всеки един съперник. Това е международно състезание и тук са най-хубавите отбори. Не можеш да посочиш един и да кажеш, че е по-лесен от различен. Нетърпелив съм за жребия, само че не мисля, че той е от толкоз огромно значение. Това е един от случаите, когато слагаш пуканките в микровълновата фурна и цялото семейство се събира пред тв приемника. ", съобщи Неймар

"Шампион ще е този, който се приготви най-упорито и съумее да покаже същинските си благоприятни условия против всеки противник както в груповата фаза, по този начин и в елиминациите. "

"Сега хората почитат повече Бразилия, в сравнение с преди 3-4 години. Хората гледат на нас по друг метод. Най-после Бразилия още веднъж е тимът, на който всички се възхищават. Наслаждаваме се на футбола и почитателите в Бразилия ни имат вяра. Имаме всички учредения да сме оптимисти преди международното състезание. ", съобщи звездата на "селесао ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР