В навечерието на изборите сме свидетели на множество сигнали за

...
В навечерието на изборите сме свидетели на множество сигнали за
Коментари Харесай

Президентът Радев: В навечерието на изборите сме свидетели на множество сигнали за купен вот

" В навечерието на изборите сме очевидци на голям брой сигнали за платен и корпоративен избор, даже се появиха съответни имена и по тази причина поканвам на среща представителите и ръководителите на виновните институции, както и Централната изборна комисия, и основният прокурор ", съобщи президентът Румен Радев.

По думите му тематиката ще бъде точно готовността на тези институции за провеждането на изборите и гарантирането на честността на вота.

" Важно е обществото ни да разбере дали институциите осъзнават своята отговорност пред него и дали ще показват по този начин мечтаната успеваемост, тъй че най-накрая това порочно събитие платен и корпоративен избор да бъде мощно лимитирано, с цел да може да не изкривява повече гласа на българите и да вкарва представители в Народното събрание, които са артикул на подобен платен избор и не отразяват волята на хората " добави Румен Радев.

Коментира, че на днешната среща ще бъдат показани отчети и доклади.

" Справедливостта значи идентичен метод от правоохранителните органи към всички пристъпили закона, а освен към определени ", сподели още Румен Радев.

На въпрос по кое време ще се включи към " политическа игра " Радев съобщи: Този въпрос няма никакво отношение към сегашните избори, най-важното е да се обезпечи почтеност на вота, тъй че жителите да получат убеденост и да се върнат към урните, тъй като сега се отблъскват.





Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР