В навечерието на европейските избори, ние заставаме обединени, готови да

...
В навечерието на европейските избори, ние заставаме обединени, готови да
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Не социологията, а европейските граждани ще решат съдбата на Европа!

В навечерието на европейските избори, ние заставаме обединени, подготвени да защитим дружно Европа, която ценим. Да се борим един до друг за тази Европа, която желаеме за нашите бъдещи генерации. На фона на антиевропейските гласове отвън Европейски Съюз, за жалост имаме и своите вътрешни врагове. Те са във напредък както в крайната десница, по този начин и в крайната левица. Те оферират опростени решения на комплицираните провокации, пред които сме изправени и съставляват сериозна заплаха за демокрацията! Това сподели водачът на европейските либерали Илхан Кючюк по време на конгреса на АЛДЕ в Брюксел.

Кючюк акцентира заплахата от възхода на популизма и национализма. По думите му те не са решението на проблемите. Европа е сложена пред редица провокации, на които либералите дават верните решения със своите политически документи и делегацията на Движение за права и свободи е неизменима част от тези процеси и играе основна роля.

" Ние не имаме вяра на социологията, а на европейските жители! Нашият дълг е като либерали да стоим твърдо и да пазиме с кураж и увереност правилата си. “, безапелационен бе Кючюк.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР