В навечерието на двубоя срещу Ботев (Враца) от 9-ия кръг

...
В навечерието на двубоя срещу Ботев (Враца) от 9-ия кръг
Коментари Харесай

Президентът на Пирин отрече информацията, че орлетата търсят нов треньор

В навечерието на дуела против Ботев (Враца) от 9-ия кръг на Първа лига, който е в петък, 02.09, от 18:15 ч. президентът на ФК Пирин Станислав Манолев даде малко изявление за fcpirin.com. В него някогашният национал засегна представянето на тима досега, селекцията, както и слуховете за възможна промяна на старши треньора Красимир Петров, публикувани в избрани онлайн издания.

" Нормално е нашите последователи да бъдат недоволни от представянето, тъй като имаме единствено 3 точки от 8 кръга. Смея да настоявам, че заслужавахме повече, само че разнообразни фактори, много от които субективни, ни лишиха от тях. В множеството мачове показахме не неприятна игра, имаше и незадоволителни представяния, само че да не забравяме, че тимът е в временен интервал.

Опитваме се да градим млад състав, което в никакъв случай не е лесна задача, изключително когато през предишния сезон разполагахме с опитни футболисти на основни позиции. Постарахме се да притеглим млади играчи и по този метод да " сменим кръвта ". Някои се приспособяват добре, някои от тях се нуждаят от повече време. Бъдете сигурни, че работим крепко, с цел да сглобим боеспособен тим и сме сигурни, че ще успеем.
 Пирин продължава да бъде без своя капитан Николай Бодуров
Пирин продължава да бъде без своя капитан Николай Бодуров

Бранителят е с контузия

Категорично поддържаме старши треньора Красимир Петров и заставаме твърдо зад него, тъй като считаме, че това е индивидът, който може да води и развива този тим на Пирин. Тук е моментът и да опровергая информацията, че си търсим нов треньор. Ние си имаме треньор, на който имаме доверие. Същото важи и за неговия щаб. Обръщам се към нашите почитатели, като ги приканвам да дойдат на стадиона в петък и да ни поддържат против Ботев (Враца). Вярвам, че този път няма ги разочароваме и малко по малко ще излезем от сложната обстановка. Заедно почитатели и тим ще преодолеем компликациите, само че за това би трябвало да сме обединени " съобщи Манолев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР