В навечерието на дербито на северен Лондон, от официалния фен

...
В навечерието на дербито на северен Лондон, от официалния фен
Коментари Харесай

Феновете на Арсенал България с поредна благородна кауза

В навечерието на дербито на северен Лондон, от формалния почитател клуб на Арсенал България оповестиха за най-новата си благотворителна самодейност – „ Изпий една бира по-малко, помогни на другар в потребност “.

„ Попадна ми инцидентно публикацията за потребността от помощ на приюта за изоставени кучета „ Фермата “ и взех решение да предложа на сътрудниците ми от УС да помогнем с каквото можем “, разяснява Диян Желязков, касиер на почитател клуба и горделив питомец на по-непослушния Алексис.

Освен че ще помогнем със средства от касата на почитател клуба, призоваваме всички наши членове да оставят парченце вяра в касичката, която ще видят на бара.

Инициативата „ Изпий една бира по-малко, помогни на другар в потребност “ е взаимствана от нашите другари от италианския почитател клуб на Арсенал и ще я организираме в деня на всяко дерби с градския ни противник Тотнъм в поддръжка на разнообразни дела “

"Гарванът и гюлето “ се назовава барът, където може да намерите касичката и да помогнете още от довечера. Гр.София. ул. „ Позитано “ 3.

"Тази вечер барът ни приключва една година и сме доста горди, че на нашия празник ще успеем да помогнем на Animal Rescue Sofia и с наслада се присъедихнме към самодейността на българските топчии “ – прибавиха от управата на бара.

"Затова касичката ще бъде разполагаем на донори от довечера и през целия уикенд. Не я подминавайте ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР