В навечерието на Деня на детето и малко преди дълго

...
В навечерието на Деня на детето и малко преди дълго
Коментари Харесай

През юни Yettel предлага практични смарт часовници за деца и младежи под 100 лева

В навечерието на Деня на детето и малко преди дълго чаканата лятна почивка Yettel предлага на вниманието на всички свои дребни клиенти и техните родители редица умни часовници, подобаващи за първа обичана смарт джаджа на всяко дете. Потребителите, които желаят да зарадват малчуганите и младежите вкъщи за края на образователната година или за празника, могат да го създадат без да товарят фамилния бюджет с разнородни модели под 100 лева в брой и от 2,49 лева на лизинг в цялата комерсиална мрежа или в онлайн магазина на телекома.

Мобилният оператор предлага едни от най-хубавите детски часовници на пазара – MyKi, с които родителите могат да наблюдават местонахождението на детето си посредством в допълнение приложение на техния смарт телефон. MyKi Watch 4 LITE е подобаващ за най-малките фенове на технологиите. С него детето не остава без надзор и родителите постоянно знаят къде се намира то – MyKi часовниците засичат настоящото местоположение на детето както навън, по този начин и на закрито, и изпращат данните до приложението MyKi Watch, конфигурирано на смарт телефона на родителя. Часовникът може да реализира и позвънявания до двадесет номера от телефонния си справочник, които се прибавят от родителя през приложението. Моделът има лист с разрешени номера и единствено те могат да вършат позвънявания към часовника. Освен значимите функционалности за следене и образуване на позвъняванията, MyKi Watch 4 LITE разполага с благоприятни условия за чат с родителите и изпращане на фотоси от вградената камера. Часовникът има редица потребни функционалности като крачкомер, математическа игра и опция за основаване на аларми, които да припомнят за значимите действия и задания от деня. Цената на модела е 49,99 лева с проект Junior 15.99 и контракт за 2 години или по 2,49 лева на месец за 24 месеца.

MyKi Watch 4 e най-функционалният детски часовник с тракер, предлаган от Yettel. Освен с главната си функционалност за следене и надзор над гласовите позвънявания, този модел е напълно водоустойчив и разполага с IP 67 документ. Той предлага тройна локализация и поддържа двупосочни гласови и даже видео позвънявания, както и чат функционалности. Любопитна е опцията децата да прибавят другари в своя лист с контакти, като свържат своите MyKi 4 устройства посредством Bluetooth. За да е сполучлива връзката, тя би трябвало да бъде утвърдена през мобилното приложение на двата часовника, тъй че родителите да не престават да имат надзор. MyKi 4 наблюдава и интензивността на детето денем с помощта на вградения крачкомер. Информацията и статистиките могат да бъдат прегледани от родителите в мобилното приложение. Цената на детската джаджа е 89,99 лева с проект Junior 15.99 и контракт за 2 години или 3,99 лева на месец за 24 месеца.

HAMA Fit Watch 4910 към този момент е подобаващ интелигентен часовник за малко по-големите. Дизайнът му е извънредно хубав, а сходно на цялостно функционалните смарт часовници, той предлага редица благоприятни условия за наблюдаване и усъвършенстване на здравословен метод на живот и деен спорт, като 13 типа разнообразни спортни режими. HAMA Fit Watch 4910 идва със стилна фитнес каишка, лека и приятна за носене, а цената му е единствено 85,99 лева в брой или по 3,99 лева на лизинг за 24 месеца.

RIVERSONG Motive 5E Smartwatch е измежду най-достъпните смарт часовници, които могат да зарадват всеки възпитаник. Екранът е с висока разграничителна дарба и се отличава със своя ултратънък дизайн. Motive 5E предлага благоприятни условия за доста разнообразни дизайни на циферблата, който може да демонстрира прогноза за времето, известия от смарт телефона, както и редица индикатори като изгорени калории, крачкомер, пулсомер или елементи от разбора на съня. Цената на модела е 79,99 лева в брой или на лизинг за 3,99 лева на месец за 24 месеца.

RIVERSONG Motive 3 Pro е различен доста подобаващ модел за възпитаници, който надгражда функционалностите на предходния часовник. За да бъдат спокойни родителите и да няма пропуснати позвънявания, моделът идва с Bluetooth позвънявания. Изработен е от метал и закалено стъкло и има 1,69 инча сензорен екран с резолюция 240х280 пиксела. Моделът е IP68 сертифициран и притежателите му могат да се къпят или плуват с него, без да се тормозят. Предоставя голям брой спортни режими, мониторинг на съня, както и изписване на прогнозата за времето. Смарт часовникът дава информация за пулс, равнище на О2 в кръвта и разрешава лесна промяна на образа на цветния екран с доста разнообразни тематики. RIVERSONG Motive 3 Pro демонстрира вести от смарт телефона, а цената му сега е 99,99 лева в брой или на лизинг по 4,99 лева на месец за 24 месеца.

Още информация за часовниците и другите предложения на Yettel можете да намерите
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР