В навечерието на АТР 500 надпреварата във Виена най-добрият ни

...
В навечерието на АТР 500 надпреварата във Виена най-добрият ни
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Григор Димитров излиза в битка за трофея на демотурнир във Виена

В навечерието на АТР 500 конкуренцията във Виена най-хубавият ни тенисист Григор Димитров взе решение да се включи в показателен шампионат в австрийската столица, където останалите петима участници са Тейлър Фриц, Андрей Рубльов, Диего Шварцман, Карен Хачанов и вярата на домакините Филип Мизолич. Регламентът на шампионата включва изиграването на два четвъртфинала, спечелилите от които се изправят против първите двама сложени, които почиват на старта. Форматът на всеки от дуелите е 2 от 3 тайбрек сета, като изключение от това прави само финалът, който ще бъде във формат 3 от 5.

В първата си среща нашето момче се изправи против локалния гений Филип Мизолич, чиято опозиция пречупи след 10:7 8:0, а по-късно в полуфиналите надви над международния №8 Андрей Рубльов след поврат с 5:7 7:5 7:5. По този метод родният ни представител откри място в конфликта за купата, където му следва да се изправи против Карен Хачанов, преодолял поредно Диего Шварцман и Тейлър Фриц в поредни сетове.

Двубоят сред Димитров и Хачанов ще започва директно след края на разногласието за третото място в конкуренцията, като предстоящото му начало е към 21:15 часа българско време. В случай че имате предпочитание да наблюдавате онлайн изявите на първата ни ракета, можете да го извършите на следния .

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР