В навечерието на 8 декември различните курорти се подготвят да

...
В навечерието на 8 декември различните курорти се подготвят да
Коментари Харесай

Колко струва куверта за студентския празник в Банско и в Арбанаси

В навечерието на 8 декември другите курорти се приготвят да посрещнат посетители за студентския празник. Наши екипи ревизираха в каква конюнктура ще посрещнат своя празник някои от студентите.

Около 100 лева на човек би коствала една празнична вечер в Арбанаси, съобщи Александър Карачолев, притежател на атракцион в Арбанаси. То е комбиниране на ресторант с нощно заведение. „ Не ограничаваме гостите си във времето, няма на кого да пречим ”, съобщи той.

По думите му постоянно гостите им изчакват в заведението до първите влакове от Горна Оряховица, с цел да се приберат. Повечето студенти идват за своя празник от Варна, София, Плевен, Стара Загора, описа ресторантьорът. „ В последните години студентите се събират на по-малки групи, по-малки кръгове и избират по-уединените празненства в къщи за посетители и в хижи ”, сподели той.

„ В Банско резервациите са за 8-ми и за 9-ти декември ”, описа Димитри Стоилов, притежател на кръчма. „ Няма ги тези огромни компании от минали години, в този момент са по 8-9 души. Около 50 лева на човек излиза вечерята, в куверта е включен и диджей. Веселба е, само че до полиция не се е стигало ”, сподели той. Според него, някои младежи избират по-леки заведения, като че ли като за бързо хранене, само че има и други, които са фенове на обичайна кухня и конюнктура.

В менюто е включено 100 г български алкохол с две безалкохолни, миксирана салата в цветовете на националния ни байрак – бяло, зелено, алено, главното ядене е свинско печено, чаша вино, бисквитена торта. За положителното въодушевление на гостите ще се погрижи диджей, добави Стоилов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР