В навечерието на 5 юли – професионалният празник на вътрешното

...
В навечерието на 5 юли – професионалният празник на вътрешното
Коментари Харесай

87 служители на МВР в Монтана получиха награди за празника си

В навечерието на 5 юли – професионалният празник на вътрешното министерство, тази година 87 чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана бяха отличени за реализирани положителни резултати в служебната активност.
 praznik_mvr_montana201807a  praznik_mvr_montana201807b  praznik_mvr_montana201807d  praznik_mvr_montana201807c
Директорът ст. комисар Ивайло Антонов награди с „ писмена хвалба ” 62 чиновници – 22-ма служители на реда от Районните ръководства в региона, 21 чиновници на отдел „ Охранителна полиция ” и 8 проверяващи служители на реда. Старши комисар Антонов увеличи в служба 11 чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи. Зам. шефът комисар Цветомил Христов награди четирима чиновници на районно управление (на МВР) – Берковица. Началникът на Районното ръководство в Лом гл. контрольор Владимир Владимиров пък отличи 13 служители на реда, а началникът на Районното ръководство в Берковица гл. контрольор Бисер Йончев – четирима чиновници. Четирима чиновници на Регионална дирекция „ ПБЗН ” са наградени с „ писмена хвалба ” от шефа на Главна дирекция „ ПБЗН ” гл. комисар Николай Николов.

По традиция и кметът на Монтана Златко Живков даде предметна премия на чиновник на Районното ръководство в Монтана. Тази година това е полицейски контрольор Йордан Христов от група за защита на публичния ред. Наградата – ел. апарат, бе връчена от зам. кмета Тихомир Антонов. Отличието е присъдено за активността на инсп. Христов през годината, обвързвана с организацията на работата на автопатрулите на територията на Районно ръководство Монтана, с която не са позволени тежки закононарушения, както и за хванатите голям брой водачи на МПС, седнали зад кормилото след приложимост на наркотични субстанции.

Гости на тържественото заседание в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи бяха регионалният шеф Росен Белчев, зам. кметът на Монтана Тихомир Антонов, шефът на Териториална дирекция ”Национална сигурност ” Езекия Езекиев, шефът на Регионална дирекция „ ПБЗН ” комисар Венцислав Райков и началникът на Зонално жандармерийско ръководство – Монтана гл. контрольор Илиян Кънчев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР